Μανταρίνι γλυκό κουταλιού

28 Φεβρουαρίου 2012
By

  • 1 κιλό μικρά και σφιχτά μανταρίνια -
  • 2 κιλά ζάχαρη -
  • 1 λίτρο νερό -
  • Χυμό από ένα μικρό λεμόνι -

Α’ τρόπος

Πλένω πάρα πολύ καλά τα μανταρίνια και τα στεγνώνω. Τα τρυπώ κατά μήκος με ξυλάκι για σουβλάκια.

Βάζω τα μανταρίνια σε βαθειά  κατσαρόλα και τα σκεπάζω με νερό. Τα βράζω για  4 λεπτά, τα σουρώνω, πετώ το νερό που έβρασαν και ρίχνω καθαρό. Επαναλαμβάνω αυτό για 3-4 φορές.

Σουρώνω πάλι τα μανταρίνια και τα αφήνω να στεγνώσουν πολύ καλά. Τώρα είμαστε έτοιμοι να δέσουμε το γλυκό μας. Βάζουμε σε κατσαρόλα, το 1 λίτρο νερό, τα 2 κιλά ζάχαρη και τα μανταρίνια ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Άρωμα Δάφνης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

γλυκο κουταλιου μανταρινι παρλιαρος, γλυκο μανταρινι πρασινο, μανταρινι γλυκο κουταλιου αργυρω, γλυκο κουταλιου μανταρινι, γλυκο κουταλιου μανταρινι βεφα, μανταρινι γλυκο κουταλιου βεφα, μανταρινι γλυκο αργυρω, γλυκο του κουταλιου μανταρινι παρλιαρος, γκρειπφρουτ γλυκο κουταλιου, γλυκο μανταρινι ολοκληρο πρασινο, mantariniglyko, μανταρινι γλυκο κουταλιου, μανταρινι πρασινο γλυκο κουταλιου, μανταρινι πρασινο γλυκο, γλυκο του κουταλιου μανταρινι, γλυκο κουταλιου γκρειπφρουτ, πρασινο μανταρινι γλυκο, γκρειπφρουτ γλυκο του κουταλιου, μανταρινι ολοκληρο γλυκο, γλυκο κουταλιου μανταρινι αργυρω, ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ, mantarini glyko, Γλυκό μανταρίνι για ποτό, εύκολο γλυκό μανταρίνι, πρασινο μανταρινι, γλυκο μανταρινη, μανταρινι γλυκο του κουταλιου παρλιαρος, πρασινο μανταρινι γλυκο του κουταλιου, glyka koutaliou argyro, γλυκο μανταρινι κουταλιου, γλυκο κουταλιου συνταγη μανταρινη, γλυκο κουταλιου μανταρινι πρασινο ολοκληρο, πρασινα μανταρινια γλυκο, παρλιαρος γλυκα του κουταλιου, ντινανικολαου, συνταγη μανταρινι γλυκο, μανταρινι πράσινο γλυκο κουταλιου παρλιαρος, συνταγη γλυκο του κουταλιου ολοκληρο μανταρινη, γλυκο του κουταλιου μανταρινι πρασινο, Παρλιαρος γλυκο του κουταλιου μανταρινι πρασινο

Tags: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading