ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΎΡΝΟ

8 Μαρτίου 2011
By

Υλικά:

4-5 μεγάλα μανιτάρια
200 γρ φέτα
50 γρ ροκφορ

Εκτέλεση:

Ξεφλουδίζουμε τα μανιτάρια μας και βγάζουμε το κοτσανάκι που έχουν στην μέση.Προσέχουμε πολύ να μην τα σπάσουμε για να μπορούμε να τα γεμίσουμε.Σε ένα μπόλ έχουμε λιώσει με ενα πηρούνι και  προσθέτουμε τριμμένο και το ροκφόρ.Ανακατεύουμε καλά να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα.Γεμίζουμε τα μανιτάρια μας μα προσοχή και τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι με στρωμένη λαδόκολλα.Τα ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΑΓΑΚΙ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μανιταρια γεμιστα αργυρω, μανιτάρια γεμιστά νηστίσιμα, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ, μανιταρια γεμιστα στο φουρνο, γεμιστα μανιταρια αργυρω, γεμιστα νηστισιμα αργυρω, αργυρω μανιταρια, νηστισιμα μανιταρια γεμιστα, μανιταρια αργυρω, μανηταρια γεμιστα, πορτομπελο γεμιστα νηστισιμα, μανιτάρια πορτομπέλο γεμιστα στο φούρνο, μανιταρια γεμιστα νηστησιμα, γεμιστα μανιταρια πορτομπελο αργυρω, νηστισιμα γεμιστα μανιταρια, μανιταρια πορτομπελο στον φουρνο, φαγητα με μανιταρια, νηστησιμα γεμιστα, πορτομπελο μανηταρια, υγρο κεικ αργυροσ, πορτομπέλο στον φούρνο, πορτομπελο ροκφορ, πορτομπελο γεμιστα του λαζαρου, μανιταρια πορτομπελο ροκφορ, μανιταρια πορτομπελο γεμιστα νηστισιμα, manitarianistisima gemista, nistisima petretzikis, αργυρω μπαρμπαριγου μανιταρια πορτομπελο στο φουρνο, γεμιστα με ροκφορ μανιταριων πορτομπελο, μανηταρια, μανιταρια portobello rokfor, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΛΑΖΑΡΟΥ, manitaria nistisima, μανιταρια γεμιστα νηστισιμα μα, φαγητα με μανιταρια γεμιστα αργυρω

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading