ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΎΡΝΟ

8 Μαρτίου 2011
By

Υλικά:

4-5 μεγάλα μανιτάρια
200 γρ φέτα
50 γρ ροκφορ

Εκτέλεση:

Ξεφλουδίζουμε τα μανιτάρια μας και βγάζουμε το κοτσανάκι που έχουν στην μέση.Προσέχουμε πολύ να μην τα σπάσουμε για να μπορούμε να τα γεμίσουμε.Σε ένα μπόλ έχουμε λιώσει με ενα πηρούνι και  προσθέτουμε τριμμένο και το ροκφόρ.Ανακατεύουμε καλά να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα.Γεμίζουμε τα μανιτάρια μας μα προσοχή και τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι με στρωμένη λαδόκολλα.Τα ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΑΓΑΚΙ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μανιταρια γεμιστα αργυρω, μανιτάρια γεμιστά νηστίσιμα, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ, μανιταρια γεμιστα στο φουρνο, γεμιστα μανιταρια αργυρω, γεμιστα νηστισιμα αργυρω, αργυρω μανιταρια, μανιταρια αργυρω, μανηταρια γεμιστα, πορτομπελο γεμιστα νηστισιμα, μανιτάρια πορτομπέλο γεμιστα στο φούρνο, μανιταρια πορτομπελο γεμιστα με ροκφορ, πορτομπελο με ροκφορ, νηστισιμα φαγητα με καροτα και μανιταρια, νηστισιμα γεμιστα μανιταρια, πορτομπελο γεμιστα με ροκφορ, μανιταρια portobello με ροκφορ, υγρο κεικ αργυροσ, πορτμπελο γεμιστα με ροκφορ, πορτομπέλο στον φούρνο, πορτομπελο γεμιστα του λαζαρου, νηστησιμα γεμιστα, μανιταρια φουρνου νηστισιμα, μανιταρια πορτομπελο ροκφορ, Αργυρω μανιτάρια γεμιστα, αργυρω μπαρμπαριγου μανιταρια πορτομπελο στο φουρνο, γεμιστα με ροκφορ μανιταριων πορτομπελο, γεμιστα νηστισιμα, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΛΑΖΑΡΟΥ, μανιταρια γεμιστα νηστισιμα μα, nistisima petretzikis, μανιταρια πορτομπελο γεμιστα νηστισιμα, φαγητα με μανιταρια

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading