ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΎΡΝΟ

8 Μαρτίου 2011
By

Υλικά:

4-5 μεγάλα μανιτάρια
200 γρ φέτα
50 γρ ροκφορ

Εκτέλεση:

Ξεφλουδίζουμε τα μανιτάρια μας και βγάζουμε το κοτσανάκι που έχουν στην μέση.Προσέχουμε πολύ να μην τα σπάσουμε για να μπορούμε να τα γεμίσουμε.Σε ένα μπόλ έχουμε λιώσει με ενα πηρούνι και  προσθέτουμε τριμμένο και το ροκφόρ.Ανακατεύουμε καλά να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα.Γεμίζουμε τα μανιτάρια μας μα προσοχή και τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι με στρωμένη λαδόκολλα.Τα ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΑΓΑΚΙ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μανιταρια γεμιστα αργυρω, μανιτάρια γεμιστά νηστίσιμα, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ, μανιταρια γεμιστα στο φουρνο, γεμιστα νηστισιμα αργυρω, γεμιστα μανιταρια αργυρω, αργυρω μανιταρια, μανιταρια αργυρω, μανηταρια γεμιστα, μανηταρια, γεμιστα νηστισιμα, μανιταρια γεμιστσ, φαγητα με μανιταρια, πορτομπελο γεμιστα, μανιταρια πορτομπελο νηστισιμα, μανιταρια φουρνου, άσπρα μανιτάρια γεμιστά στο φούρνο, ΓΕΜΙΣΤΑ ΝΗΣΤΗΣΙΜΑ, μανηταρια γεμιστα με λουκανικο, μανηταρια γεμιστα αργυρως μπαρμπαριγου

Tags:

Τα σχόλια σας