ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΎΡΝΟ

8 Μαρτίου 2011
By

Υλικά:

4-5 μεγάλα μανιτάρια
200 γρ φέτα
50 γρ ροκφορ

Εκτέλεση:

Ξεφλουδίζουμε τα μανιτάρια μας και βγάζουμε το κοτσανάκι που έχουν στην μέση.Προσέχουμε πολύ να μην τα σπάσουμε για να μπορούμε να τα γεμίσουμε.Σε ένα μπόλ έχουμε λιώσει με ενα πηρούνι και  προσθέτουμε τριμμένο και το ροκφόρ.Ανακατεύουμε καλά να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα.Γεμίζουμε τα μανιτάρια μας μα προσοχή και τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι με στρωμένη λαδόκολλα.Τα ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΑΓΑΚΙ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μανιταρια γεμιστα αργυρω, μανιτάρια γεμιστά νηστίσιμα, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ, μανιταρια γεμιστα στο φουρνο, γεμιστα μανιταρια αργυρω, γεμιστα νηστισιμα αργυρω, αργυρω μανιταρια, μανιταρια αργυρω, νηστισιμα μανιταρια γεμιστα, μανηταρια γεμιστα, μανιτάρια πορτομπέλο γεμιστα στο φούρνο, πορτομπελο γεμιστα νηστισιμα, νηστισιμα γεμιστα μανιταρια, μανιταρια γεμιστα νηστησιμα, γεμιστα μανιταρια πορτομπελο αργυρω, πορτομπελο ροκφορ, πορτομπέλο στον φούρνο, υγρο κεικ αργυροσ, μανιταρια πορτομπελο στον φουρνο, φαγητα με μανιταρια, πορτομπελο μανηταρια, μανιταρια πορτομπελο ροκφορ, μανιταρια γεμιστα νηστισιμα μα, manitarianistisima gemista, nistisima petretzikis, γεμιστα με ροκφορ μανιταριων πορτομπελο, μανηταρια, μανιταρια portobello rokfor, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΛΑΖΑΡΟΥ, manitaria nistisima, φαγητα με μανιταρια γεμιστα αργυρω

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading