ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΎΡΝΟ

8 Μαρτίου 2011
By

Υλικά:

4-5 μεγάλα μανιτάρια
200 γρ φέτα
50 γρ ροκφορ

Εκτέλεση:

Ξεφλουδίζουμε τα μανιτάρια μας και βγάζουμε το κοτσανάκι που έχουν στην μέση.Προσέχουμε πολύ να μην τα σπάσουμε για να μπορούμε να τα γεμίσουμε.Σε ένα μπόλ έχουμε λιώσει με ενα πηρούνι και  προσθέτουμε τριμμένο και το ροκφόρ.Ανακατεύουμε καλά να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα.Γεμίζουμε τα μανιτάρια μας μα προσοχή και τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι με στρωμένη λαδόκολλα.Τα ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΑΓΑΚΙ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μανιταρια γεμιστα αργυρω, μανιτάρια γεμιστά νηστίσιμα, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ, μανιταρια γεμιστα στο φουρνο, γεμιστα μανιταρια αργυρω, γεμιστα νηστισιμα αργυρω, αργυρω μανιταρια, μανιταρια αργυρω, νηστισιμα μανιταρια γεμιστα, μανηταρια γεμιστα, μανιτάρια πορτομπέλο γεμιστα στο φούρνο, πορτομπελο γεμιστα νηστισιμα, πορτομπελο με ροκφορ, μανιταρια πορτομπελο γεμιστα με ροκφορ, νηστισιμα γεμιστα μανιταρια, πορτομπελο γεμιστα με ροκφορ, υγρο κεικ αργυροσ, πορτμπελο γεμιστα με ροκφορ, πορτομπέλο στον φούρνο, πορτομπελο γεμιστα του λαζαρου, πορτομπελο ροκφορ, νηστησιμα γεμιστα, μανιταρια πορτομπελο στον φουρνο, μανιταρια πορτομπελο ροκφορ, Αργυρω μανιτάρια γεμιστα, αργυρω μπαρμπαριγου μανιταρια πορτομπελο στο φουρνο, γεμιστα με ροκφορ μανιταριων πορτομπελο, μανηταρια, μανιταρια portobello rokfor, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΛΑΖΑΡΟΥ, μανιταρια γεμιστα νηστισιμα μα, nistisima petretzikis, μανιταρια πορτομπελο γεμιστα νηστισιμα, φαγητα με μανιταρια

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading