ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΎΡΝΟ

8 Μαρτίου 2011
By

Υλικά:

4-5 μεγάλα μανιτάρια
200 γρ φέτα
50 γρ ροκφορ

Εκτέλεση:

Ξεφλουδίζουμε τα μανιτάρια μας και βγάζουμε το κοτσανάκι που έχουν στην μέση.Προσέχουμε πολύ να μην τα σπάσουμε για να μπορούμε να τα γεμίσουμε.Σε ένα μπόλ έχουμε λιώσει με ενα πηρούνι και  προσθέτουμε τριμμένο και το ροκφόρ.Ανακατεύουμε καλά να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα.Γεμίζουμε τα μανιτάρια μας μα προσοχή και τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι με στρωμένη λαδόκολλα.Τα ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΑΓΑΚΙ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μανιταρια γεμιστα αργυρω, μανιτάρια γεμιστά νηστίσιμα, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ, μανιταρια γεμιστα στο φουρνο, γεμιστα μανιταρια αργυρω, γεμιστα νηστισιμα αργυρω, αργυρω μανιταρια, μανιταρια αργυρω, νηστισιμα μανιταρια γεμιστα, μανηταρια γεμιστα, αργυρω μανιταρια γεμιστα, μανιτάρια πορτομπέλο γεμιστα στο φούρνο, πορτομπελο γεμιστα νηστισιμα, πορτομπελο γεμιστα ροκφορ, μανιταρια γεμιστα νηστησιμα, νηστισιμα γεμιστα μανιταρια, γεμιστα μανιταρια πορτομπελο αργυρω, πορτομπελο ροκφορ, πορτομπελο μανηταρια, πορτομπελο γεμιστα μπαρμπαριγου, μανιταρια πορτομπελο στον φουρνο, μανιταρια πορτομπελο ροκφορ, υγρο κεικ αργυροσ, φαγητα με μανιταρια, πορτομπέλο στον φούρνο, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΡΟΚΦΟΡ, μανιταρια γεμιστα νηστισιμα μα, manitaria nistisima, manitarianistisima gemista, nistisima petretzikis, γεμιστά μανιτάρια στο φούρνο με ροκφορ, γεμιστα με ροκφορ μανιταριων πορτομπελο, γεμιστα στο φουρνο της αργυρως, μανηταρια, μανιταρια portobello rokfor, μανιταρια portobello ροκφορ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΛΑΖΑΡΟΥ, argiro manitaria gemista, Μανιταρια γεμιστα νηστισημα, φαγητα με μανιταρια γεμιστα αργυρω

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading