ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΎΡΝΟ

8 Μαρτίου 2011
By

Υλικά:

4-5 μεγάλα μανιτάρια
200 γρ φέτα
50 γρ ροκφορ

Εκτέλεση:

Ξεφλουδίζουμε τα μανιτάρια μας και βγάζουμε το κοτσανάκι που έχουν στην μέση.Προσέχουμε πολύ να μην τα σπάσουμε για να μπορούμε να τα γεμίσουμε.Σε ένα μπόλ έχουμε λιώσει με ενα πηρούνι και  προσθέτουμε τριμμένο και το ροκφόρ.Ανακατεύουμε καλά να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα.Γεμίζουμε τα μανιτάρια μας μα προσοχή και τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι με στρωμένη λαδόκολλα.Τα ψήνουμε για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΑΓΑΚΙ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μανιταρια γεμιστα αργυρω, μανιτάρια γεμιστά νηστίσιμα, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΡΟΚΦΟΡ, μανιταρια γεμιστα στο φουρνο, γεμιστα μανιταρια αργυρω, γεμιστα νηστισιμα αργυρω, αργυρω μανιταρια, νηστισιμα μανιταρια γεμιστα, μανιταρια αργυρω, μανηταρια γεμιστα, μανιτάρια πορτομπέλο γεμιστα στο φούρνο, αργυρω μανιταρια γεμιστα, πορτομπελο γεμιστα νηστισιμα, μανιταρια γεμιστα νηστησιμα, νηστισιμα γεμιστα μανιταρια, γεμιστα μανιταρια πορτομπελο αργυρω, πορτομπελο γεμιστα ροκφορ, φαγητα με μανιταρια, μανιταρια πορτομπελο ροκφορ, μανιταρια πορτομπελο στον φουρνο, υγρο κεικ αργυροσ, πορτομπέλο στον φούρνο, πορτομπελο γεμιστα μπαρμπαριγου, πορτομπελο ροκφορ, πορτομπελο μανηταρια, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΡΟΚΦΟΡ, μανιταρια γεμιστα νηστισιμα μα, manitaria nistisima, manitarianistisima gemista, nistisima petretzikis, γεμιστα με ροκφορ μανιταριων πορτομπελο, γεμιστα στο φουρνο της αργυρως, μανηταρια, μανιταρια portobello rokfor, μανιταρια portobello ροκφορ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ, ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΛΑΖΑΡΟΥ, argiro manitaria gemista, Μανιταρια γεμιστα νηστισημα, φαγητα με μανιταρια γεμιστα αργυρω

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading