Μανιτάρια τηγανιτά με λεμόνι και ρίγανη!

2 Οκτωβρίου 2012
By
Συνταγες για ολα τα γουστα!
Συνταγη για 2 ατομα

Υλικά:

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
500γρ. άσπρα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
2 κρεμμύδια μεσαίου μεγέθους κομμένα σε φέτες
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/3 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
1/2 κουτάλι της σούπας ρίγανη
Χυμό από ένα φρέσκο λεμόνι
1 μικρό ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο και το ζεσταίνουμε πάνω σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και σοτάρουμε για 2-3 λεπτά μέχρι να γυαλίσει. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και τα ανακατεύουμε με τα κρεμμύδια για 3-4 λεπτά.
Προσθέτουμε το αλάτι, το πιπέρι, τη ρίγανη και το λεμόνι και ανακατεύουμε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μανιταρια τηγανητα, μανιταρια τηγανιτα με κρεμμυδια, μανιταρια τηγανιτα καλλιδης, τηγανητά μανιτάρια, συνταγες για μανιταρια τηγανιτα, μανιταρια με ριγανη, manitaria tiganita, πορτομπελο τηγανιτα, μανιταρια μπυρα, μανιταρια λευκα, μανιταρια ασπρα, μανιταρια τηγανιτα πορτομπελο, μανιταρια φρεσκα συνταγή, μανιταρια φρεσκα τηγανιτα, μανιταρια σβησμενα με κρασι, μανιταρια ποικιλιες, μανιταρια λευκα συνταγες, μανιταρια ασπρα αργυρω, ΜΑΝΗΤΑΡΙΑ ΤΗΓΑΝΗΤΑ, λευκα μανιταρια, κουνελι τηγανιτο με λεμονι, argiro manitaria

Tags:

Comments are closed.