Μανιτάρια σοτέ (συνοδευτικό κρέατος)

17 Δεκεμβρίου 2011
By
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με μιά νωπή πετσέτα, χωρίς να τα πλύνουμε και τα κόβουμε σε χοντρά κομμάτια. Σε ένα μεγάλο, αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε το ελαιόλαδο και μόλις κάψει ρίχνουμε τα μανιτάρια. Τα ανακατεύουμε συνεχώς, μέχρι να μαραθούν και προσθέτουμε το δενδρολίβανο, το σκόρδο, το κρεμμύδι και το μείγμα μπαχαρικών. Τα ανακατεύουμε και τα σβήνουμε με το κονιάκ και το κρασί. Αφήνουμε να εξατμισθεί το αλκοόλ και χαμηλώνουμε τη φωτιά. Προσθέτουμε το αλάτι και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για 15 περίπου λεπτά. Πασπαλίζουμε με το μαϊντανό, το θυμάρι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Στη συνέχεια αφαιρούμε το κλωνάρι του δενδρολίβανου και σερβίρουμε. Σημείωση: 1.Μπορούμε να βάλουμε ό,τι είδος μανιταριών θέλουμε.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

Μανιτάρια Σοτε

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας