Μανιτάρια (πλευρώτους) ψητά

29 Μαρτίου 2008
By

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μανιτάρια πλευρώτους
2 κουταλιές μπαλσάμικο
100 γρ φρυγανιά τριμμένη
1 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος
4 κουταλιές λάδι
1 λεμόνι (ο χυμός του)
αλάτι & πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένετε και κόβετε τα χοντρά κοτσάνια από τα μανιτάρια. Τα κόβετε σε κομμάτια μετρίου μεγέθους και τα αλατοπιπερώνετε. Τα τοποθετείτε σε ένα ταψί ή πυρέξ και ρίχνετε το χυμό λεμονιού, τη φρυγανιά, τον άνηθο, το λάδι και το μπαλσάμικο. Τα ψήνετε στο grill μέχρι να ροδίσουν (περίπου 25 λεπτά).

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Maritsa's συνταγές


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

Η ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΨΗΤΑ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, συνταγή μανιτάρια πλευρώτους ψητά, μανιταρια πλευρωτους ψητα με μπαλσαμικο, ψητα πλευροτους πως γινονται?, λαζαρου πλευροτους ψητα, μανιταρια πλευροτους μαριναρισμενα, ψητα μανιταρια πως γινονται;, συνταγη πλευροτους, Συνταγή μανιταρια πλευροτους ψητά, συνταγη για ψητα μανιτάρια πλευρωτους, συνταγεσ τησ παρεασmanitaria chta, ριζι μανιταρια, πως γινονται τα ψητα πλευρωτους, πως γινονται τα μανιταρια πλευρωτους, μανιταρια μαριναρισμενα ψητα, πλευρώτους ψητα συνταγη, πλευρωτους μπαλσαμικο λεμονι, μανιταρια πλευροτους, μανιταρια πλευρωτους με κοτοπουλο ths pareas, μανιταρια πλευρωτους και κοτοπουλο με μπαλσαμικο, πολτος σκορδου πως γινεται;

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading