Μανιτάρια (πλευρώτους) ψητά

29 Μαρτίου 2008
By

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μανιτάρια πλευρώτους
2 κουταλιές μπαλσάμικο
100 γρ φρυγανιά τριμμένη
1 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος
4 κουταλιές λάδι
1 λεμόνι (ο χυμός του)
αλάτι & πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένετε και κόβετε τα χοντρά κοτσάνια από τα μανιτάρια. Τα κόβετε σε κομμάτια μετρίου μεγέθους και τα αλατοπιπερώνετε. Τα τοποθετείτε σε ένα ταψί ή πυρέξ και ρίχνετε το χυμό λεμονιού, τη φρυγανιά, τον άνηθο, το λάδι και το μπαλσάμικο. Τα ψήνετε στο grill μέχρι να ροδίσουν (περίπου 25 λεπτά).

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Maritsa's συνταγές


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

συνταγή μανιτάρια πλευρώτους ψητά, λαζαρου πλευροτους ψητα, μανιταρια πλευροτους, πως γινονυαιβ ταπκερωτους, πως γινονται τα ψητα πλευρωτους, ριζι μανιταρια, συνταγη για ψητα μανιτάρια πλευρωτους, Συνταγή μανιταρια πλευροτους ψητά, συνταγη πλευροτους, πως γινονται τα μανιταρια πλευρωτους, πολτος σκορδου πως γινεται;, πλευρώτους ψητα συνταγη, πλευρώτους ψητά, μανιταρια ψητα μεφριγανια, μανιταρια πλευρωτους ψητα λαζαρου, μανιταρια πλευρωτους με κοτοπουλο ths pareas, μανιταρια πλευρωτους και κοτοπουλο με μπαλσαμικο, μανιταρια πλευροτους μαριναρισμενα, μανιταρια μαριναρισμενα ψητα, ψητα μανιταρια πως γινονται;

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading