Μανιτάρια (πλευρώτους) ψητά

29 Μαρτίου 2008
By

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μανιτάρια πλευρώτους
2 κουταλιές μπαλσάμικο
100 γρ φρυγανιά τριμμένη
1 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος
4 κουταλιές λάδι
1 λεμόνι (ο χυμός του)
αλάτι & πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένετε και κόβετε τα χοντρά κοτσάνια από τα μανιτάρια. Τα κόβετε σε κομμάτια μετρίου μεγέθους και τα αλατοπιπερώνετε. Τα τοποθετείτε σε ένα ταψί ή πυρέξ και ρίχνετε το χυμό λεμονιού, τη φρυγανιά, τον άνηθο, το λάδι και το μπαλσάμικο. Τα ψήνετε στο grill μέχρι να ροδίσουν (περίπου 25 λεπτά).

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Maritsa's συνταγές


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μανιταρια πλευροτους, συνταγή μανιτάρια πλευρώτους ψητά, λαζαρου πλευροτους ψητα, πως γινονυαιβ ταπκερωτους, συνταγη πλευροτους, Συνταγή μανιταρια πλευροτους ψητά, ριζι μανιταρια, πως γινονται τα μανιταρια πλευρωτους, πώς γίνονται τ μανιτάρια ψητα, πολτος σκορδου πως γινεται;, πλευρώτους ψητα συνταγη, πλευρώτους ψητά, μανιταρια ψητα μεφριγανια, μανιταρια πλευρωτους ψητα λαζαρου, μανιταρια πλευροτους μαριναρισμενα, μανιταρια μαριναρισμενα ψητα, ψητα μανιταρια πως γινονται;

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading