Μανιτάρια Πίνδου με φασόλια Γίγαντες – Ελέφαντες στο φούρνο

10 Δεκεμβρίου 2012
By

Υλικά για 6 άτομα:

30 γρ αποξηραμένα Μανιτάρια Πίνδου ΑΡΟΣΙΣ
½ κιλό φασόλια Γίγαντες – Ελέφαντες Καστοριάς ή Πρεσπών ΑΡΟΣΙΣ
3 καρότα κομμένα σε φέτες
3 με 4 ξερά μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα
3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
1 φλιτζάνι του τσαγιού αγνό παρθένο ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι του τσαγιού φρέσκια σάλτσα ντομάτα ή ντοματάκια
1 πράσινη πιπεριά
Κόκκινο πιπέρι, αλάτι

Εκτέλεση:

Μουλιάζουμε τα φασόλια για 10 με 12 ώρες. Αφού ξεπλύνουμε καλά τα φασόλια τα βράζουμε με τα καρότα ώσπου να μαλακώσουν (χωρίς να λιώσουν). Στη συνέχεια σοτάρουμε για 1 με 2 λεπτά στο ελαιόλαδο το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε τα μουλιασμένα μανιτάρια μαζί με την ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΝΗΣΤΕΙΑ


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , , , , , ,

Comments are closed.