Μανιτάρια με φρέσκα μυρωδικά

26 Αυγούστου 2012
By

250 gr μανιτάρια cremini

1 χούφτα μαϊντανό ψιλοκομμένο

2 κ.σ. φρέσκο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο

1 κλαράκι θυμάρι φρέσκο

ελάχιστο δενδρολίβανο φρέσκο

2 σκ. σκόρδο

λάδι

3 κ.σ. κόκκινο κρασί

αλάτι, πιπέρι

→ Κόβουμε τα μανιτάρια σε χοντρές φέτες και τα ρίχνουμε σε τηγάνι που έχουμε βάλει να κάψει λίγο λάδι.

Τα τσιγαρίζουμε για 2-3′ σε δυνατή φωτιά με λίγο αλάτι, έπειτα προσθέτουμε τα μυρωδικά και τσιγαρίζουμε 3-4′ ακόμα.

Ανακατεύουμε συνέχεια και προσθέτουμε το σκόρδο (λιωμένο). Τσιγαρίζουμε άλλα 1-2′ και σβήνουμε με το κρασί.

Τα φέρνουμε μερικές βόλτες, τρίβουμε και μπόλικο φρέσκο πιπέρι από πάνω και σερβίρουμε αμέσως.

Καλή επιτυχία!


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: project: 365 vegan days


GD Star Rating
loading...

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading