- 500 γρ. μοσχαρίσιο άπαχο κιμά
- 120 γρ. βρώμη (quaker) ή 3 φέτες ψωμί του toast μουσκεμένες και στυμμένες
- 1 αυγό
- 1-2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 2-3 κουτ. σούπας ούζο
- 1-2 λιωμένες σκελίδες σκόρδο
- 1 κουτ. γλυκού κύμινο
- αλάτι και πιπέρι.
- 1 βαθύ πιάτο με αλεύρι (για να αλευρώσω τα κεφτεδάκια)
- 4 πολτοποιημένες ντομάτες
- 1 κουτ. σούπας βασιλικός
- 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- λίγη ζάχαρη για τις ντομάτες (αν είναι εκτός εποχής)
- αλάτι και πιπέρι
GD Star Rating
loading...
loading...