Μακαρονάδα Με Κεφτεδάκια

11 Ιουλίου 2016
By
20150922_140239   Υλικά για 4-5 άτομα
  • 500 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
  • 1 αβγό
  • 1 μέτριο ματσάκι ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο ή μαϊντανό
  • 1 χοντρή φέτα ψωμί μουσκεμένο σε νερό
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • αλάτι-πιπέρι
  • αλεύρι και ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Για τη σάλτσα
  • 6 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 3 πολύ ώριμες ψιλοκομμένες ντομάτες ή 1 συσκευασία κονκασέ
  • 3 πιπεριές κέρατα χωρίς τα σπόρια τους
  • 3 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο
  • 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
  • 1 κ.σ. κοφτή ζάχαρη
  • 1 μικρό ματσάκι ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό
  • αλάτι-πιπέρι
  • Σπαγγέτι ή το ζυμαρικό που σας αρέσει
Εκτέλεση Ζυμώνουμε καλά για 10 τουλάχιστον λεπτά τα υλικά του κιμά αφού στίψουμε το ψωμί από το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Το Πιρούνι


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

ellinika kanapedakie, μαγειρηκη, κρεατικα, γιου τιουμπ σαρδελες παστες, πετριτσικης, magiriki sintages, γιου τιουμπ αλμυρο κεικ, βεφααλεξιαδου, κρεατικα πιάτα, λιμοντσελο μποτρινι, bettys kouZina, μποτρινη, πρασοριζο με γαριδες, πως μαγειρεύω πρόβιο, συνταγη για κοτοπουλο χοριατικο, Κουλουρια Πασχαλινα Πετραντζικης, ευκολα εθνικ πιατα, blogs mageirikis, ellinikes gefseis, kitchen story συνταγες αργυρω, αθηνα λοιζιδου συνταγες με κιμα, ακησ πασετα στο φουρνο, Ακης Πετραντζικης σαλατες, βασιλοπιτα Αργυρως πρωινου αντενα 2016, γλυκες αρχιμιες τουρτες, δρισκας κανελονια, Φακορυζο Ευτυχης Πλετσας

Tags: , ,

Τα σχόλια σας