Μαγειρίτσα παραδοσιακή

23 Απριλίου 2008
By
ΥΛΙΚΑ
  • • 1 συκωταριά
  • • έντερα
  • • 1 φλιτζάνι λάδι
  • • 2 μαρούλια ψιλοκομμένα
  • • 10 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
  • • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • • 1 φλιτζάνι ρύζι
  • • 3 αυγά
  • • 2 λεμόνια
  • • Άνηθος (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πλένετε πολύ καλά τη συκωταριά και τα έντερα. Τα έντερα τα έχετε πλύνει πολύ καλά και τα γυρίζεται με ένα καλαμάκι ανάποδα. Προσθέτετε την συκωταριά και τα έντερα σε νερό βραστό και τα ζεματίζετε. Μόλις βράσει την ψιλοκόβετε σε πολύ μικρά κομμάτια. Βάζετε σε μία κατσαρόλα το  ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Maritsa's συνταγές


GD Star Rating
loading...

Tags: ,

Comments are closed.