Μία διαφορετική εκδοχή της Lemon Pie με τηγανητές φράουλες και Ζαμπαγιόν πορτοκαλιού (sabayon)

12 Ιουνίου 2011
By
  Ξεφυλίζοντας τις προάλλες το περιοδικό La cucina Italiana στο Σ/Μ της γειτονιάς έπεσε το μάτι μου σε μια συνταγή για λεμονόπιτα φτιαγμένη όχι με 1 οκά βούτυρο, όπως αυτές που ξέραμε μέχρι τώρα, αλλά με νερό και κορνφλάουρ. Αποφάσισα λοιπόν να την κάνω μιας και η λεμονόπιτα α) είναι απο τα αγαπημένα μας γλυκά και θέλω να την τρώω χωρίς εκατομμύρια τύψεις και β) επειδή στις φωτογραφίες

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Royal-Coconut


GD Star Rating
loading...

Tags: , ,

Τα σχόλια σας