μάφινς πορτοκαλιού με σταγόνες σοκολάτας

25 Ιανουαρίου 2011
By
Υλικά
1 κούπα και 1 κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κατά προτίμηση ολικής άλεσης
1 κ.σ. άμυλο καλαμποκιού
1 κ.σ. άμυλο πατάτας
1 κ.σ. ταπιόκα
1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1/2 κ.γ. μαγειρική σόδα
1 κούπα φρέσκο χυμό πορτοκαλιού
1/2 κ.γ. ξύσμα πορτοκαλιού
1/2 κούπα σιρόπι αγαύης
1/4 κούπας ελαιόλαδο
50 γρ κουβερτούρα σε σταγόνες για τα μάφινς & 20 γρ γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Χτυπήστε στο μίξερ όλα τα υλικά εκτός από τα 20 γρ κουβερτούρα σε σταγόνες. Γεμίστε μέχρι τα 2/3 12 ατομικά φορμάκια κέικ/μάφινς , γαρνίρετε τα μάφινς με τις υπόλοιπες σταγόνες κουβερτούρας και ψήστε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Vegetarian Recipes


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας