Μάφινς με μαρμελάδα πορτοκαλιού ή λεμονιού

30 Σεπτεμβρίου 2011
By

Η εβδομάδα τελείωσε, δεν μπορώ να πω αισίως, γιατί κούραση πολύ, τρέξιμο πολύ, πίκρα πολύ, κι έτσι το γλυκάκι το χρειαζόμαστε μήπως γλυκαθούμε τουλάχιστον το Σαββατοκύριακο.
Αυτό το αρωματικό κεκάκι το αγάπησα από την πρώτη στιγμή και του αξίζει. Η μαρμελάδα που έβαλα στη ζύμη έγινε από τα χεράκια μου, αλλά εσείς βέβαια μπορείτε να βάλετε και έτοιμη. Έχει πάρει το μάτι μου μια ωραία που κυκλοφορεί σε Σ/Μ με κομμάτια φρούτου μέσα. Με μαρμελάδα λεμόνι δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά έχω την εντύπωση ότι θα είναι άπαιχτο!! που λέμε στην καθομιλουμένη τέλος πάντων!  γι' αυτό θα το προγραμματίσω σύντομα.
Πάντως βολεύουν αυτά τα μικρά κέικ, είναι ατομικά μέσα στα χαρτάκια τους, μεταφέρονται εύκολα, αποθηκεύονται (αν μείνουν) ακόμη ευκολότερα και μας χαρίζουν μια όαση γεύσης στη δουλειά, στο σχολείο, στο ταξίδι, στο πρωινό, στο δεκατιανό και όπου ήθελε προκύψει.


muffins με μαρμελάδα πορτοκάλι

Υλικά
2 κούπες αλεύρι για όλες τις ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: MARI PLATEAU


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαρμελαδα ακτινιδιο παρλιαρος, ΚΑΠ ΚΕΙΚ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ, μαρμελαδα λεμονι παρλιαρος, μαρμελαδα βερυκοκο παρλιαρος, κεικ με μαρμελαδα πορτοκαλι, μάφινς συνταγή, μαρμελαδα πορτοκαλι, μαρμελαδα συκο αργυρω μπαρμπαριγου, κεικ με μαρμελαδα αργυρω, καπ κεικ λεμονι, γλυκα με μαρμελαδα πορτοκαλι, μαρμελαδα πορτοκαλι συνταγη, μαρμελαδα πορτοκαλι αργυρω μπαρμπαριγου, μαρμελαδα λεμονι, καπ κεικ με μαρμελαδα, συνταγη για καπ κεικ λεμονι, καπ κεικ γεμιστα, κεικ γεμιστο με μαρμελαδα, καπ κεικ με κρεμα λεμονιου, καντο οπως ο ακης 18/03/2015 μαρμελαδα πορτοκαλι, γεμιστα καπ κεικ, ΜΑΦΙΝΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ, μαφινς με μαρμελαδα, ΑΡΓΥΡΟ ΜΠΑΡΜΠΑΡΥΓΟΥ, καντο οπως ο ακης σημερα με μαρμελαδα πορτοκαλι, καντο οπως ο ακης μαφινς, καντο οπως ο ακης καπ κεικς, καντο οπως ο ακης μαρμελαδα πορτοκαλι, φραουλα καπκεικ, καντο οπως ο ακηςκαπ κεικς σημερα, καπ κεικ με γεμιση μαρμελαδα, καντο οπως ο ακης μαφινς με μαρμελαδα, μαφιν γεμιστο με μαρμελαδα, μαρμελαδα πορτοκαλι μπαρμπαρυγου, μαρμελαδα πρετετζικη καντο οπως ο ακης, συνταγες για γλυκα με γεμιση μαρμελαδα πορτοκαλι, μαρμελαδα πορτολαλι καντο οπως ο ακης, νηστισιμα καπ κεικς με κουβερτουρα κ μπανανα, μαφινς καντο οπως ο ακης, μαφινς νοστιμα

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading