Μάφινς με μαρμελάδα πορτοκαλιού ή λεμονιού

30 Σεπτεμβρίου 2011
By

Η εβδομάδα τελείωσε, δεν μπορώ να πω αισίως, γιατί κούραση πολύ, τρέξιμο πολύ, πίκρα πολύ, κι έτσι το γλυκάκι το χρειαζόμαστε μήπως γλυκαθούμε τουλάχιστον το Σαββατοκύριακο.
Αυτό το αρωματικό κεκάκι το αγάπησα από την πρώτη στιγμή και του αξίζει. Η μαρμελάδα που έβαλα στη ζύμη έγινε από τα χεράκια μου, αλλά εσείς βέβαια μπορείτε να βάλετε και έτοιμη. Έχει πάρει το μάτι μου μια ωραία που κυκλοφορεί σε Σ/Μ με κομμάτια φρούτου μέσα. Με μαρμελάδα λεμόνι δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά έχω την εντύπωση ότι θα είναι άπαιχτο!! που λέμε στην καθομιλουμένη τέλος πάντων!  γι' αυτό θα το προγραμματίσω σύντομα.
Πάντως βολεύουν αυτά τα μικρά κέικ, είναι ατομικά μέσα στα χαρτάκια τους, μεταφέρονται εύκολα, αποθηκεύονται (αν μείνουν) ακόμη ευκολότερα και μας χαρίζουν μια όαση γεύσης στη δουλειά, στο σχολείο, στο ταξίδι, στο πρωινό, στο δεκατιανό και όπου ήθελε προκύψει.


muffins με μαρμελάδα πορτοκάλι

Υλικά
2 κούπες αλεύρι για όλες τις ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: MARI PLATEAU


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαρμελαδα ακτινιδιο παρλιαρος, ΚΑΠ ΚΕΙΚ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ, μαρμελαδα λεμονι παρλιαρος, μαρμελαδα βερυκοκο παρλιαρος, κεικ με μαρμελαδα πορτοκαλι, μάφινς συνταγή, μαρμελαδα πορτοκαλι, καπ κεικ λεμονι, κεικ με μαρμελαδα αργυρω, γλυκα με μαρμελαδα πορτοκαλι, μαρμελαδα πορτοκαλι συνταγη, μαρμελαδα λεμονι, κεκακια πορτοκαλιου, μαρμελαδα πορτοκαλι αργυρω μπαρμπαριγου, συνταγεσ με μαρμελαδα πορτοκαλι, καπ κεικ με μαρμελαδα, μαφινς με μαρμελαδα, συνταγες με μαρμελαδα συκο, μαρμελαδα συκο συνταγη mparmparigoy, μαρμελαδα συκο αργυρω μπαρμπαριγου, κεικ με μαρμελαδα συκο, κεικ με μαρμελαδα βερικοκο παρλιαρος, κεκακια γεμιστα με μαρμελαδα, καπ κεικ γεμιστα, χαρτακια για καπ κεικ, κεικ γεμιστο με μαρμελαδα, συνταγη για μαρμελαδα λεμονι, συνταγη κεικ με μαρμελαδα, κεικ με μαρμελαδα παρλιαρος, καπ κεικ πορτοκαλι, συνταγη με μαρμελαδα ροδακινο, ΑΡΓΥΡΟ ΜΠΑΡΜΠΑΡΥΓΟΥ, καπκεικσ πορτοκαλι, γεμιστα καπ κεικ παρλιαρος, αργυρο-μπαρμπαρυγου, μαρμελαδα φραουλα αργυρο, μαφιν με μαρμελαδα ροδακινο, μαφινς γεμιστα με μαρμελαδα πορτοκαλι, ακης πετρετζικης καπ κεικς με μπανανα, αργυρο μπαρμπαρυγου ορεο

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading