Μάφινς με μαρμελάδα πορτοκαλιού ή λεμονιού

30 Σεπτεμβρίου 2011
By

Η εβδομάδα τελείωσε, δεν μπορώ να πω αισίως, γιατί κούραση πολύ, τρέξιμο πολύ, πίκρα πολύ, κι έτσι το γλυκάκι το χρειαζόμαστε μήπως γλυκαθούμε τουλάχιστον το Σαββατοκύριακο.
Αυτό το αρωματικό κεκάκι το αγάπησα από την πρώτη στιγμή και του αξίζει. Η μαρμελάδα που έβαλα στη ζύμη έγινε από τα χεράκια μου, αλλά εσείς βέβαια μπορείτε να βάλετε και έτοιμη. Έχει πάρει το μάτι μου μια ωραία που κυκλοφορεί σε Σ/Μ με κομμάτια φρούτου μέσα. Με μαρμελάδα λεμόνι δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά έχω την εντύπωση ότι θα είναι άπαιχτο!! που λέμε στην καθομιλουμένη τέλος πάντων!  γι' αυτό θα το προγραμματίσω σύντομα.
Πάντως βολεύουν αυτά τα μικρά κέικ, είναι ατομικά μέσα στα χαρτάκια τους, μεταφέρονται εύκολα, αποθηκεύονται (αν μείνουν) ακόμη ευκολότερα και μας χαρίζουν μια όαση γεύσης στη δουλειά, στο σχολείο, στο ταξίδι, στο πρωινό, στο δεκατιανό και όπου ήθελε προκύψει.


muffins με μαρμελάδα πορτοκάλι

Υλικά
2 κούπες αλεύρι για όλες τις ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: MARI PLATEAU


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαρμελαδα ακτινιδιο παρλιαρος, ΚΑΠ ΚΕΙΚ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ, μαρμελαδα λεμονι παρλιαρος, μαρμελαδα βερυκοκο παρλιαρος, μαρμελαδα πορτοκαλι, κεικ με μαρμελαδα πορτοκαλι, μάφινς συνταγή, μαρμελαδα συκο αργυρω μπαρμπαριγου, κεικ με μαρμελαδα αργυρω, καπ κεικ λεμονι, γλυκα με μαρμελαδα πορτοκαλι, μαρμελαδα πορτοκαλι αργυρω μπαρμπαριγου, μαρμελαδα πορτοκαλι συνταγη, μαρμελαδα λεμονι, καπ κεικ με μαρμελαδα, καπ κεικ γεμιστα, συνταγη για καπ κεικ λεμονι, κεικ γεμιστο με μαρμελαδα, καπ κεικ με κρεμα λεμονιου, καντο οπως ο ακης 18/03/2015 μαρμελαδα πορτοκαλι, γεμιστα καπ κεικ, καπ κεικ με γεμιση μαρμελαδα, μαφινς με μαρμελαδα, ΜΑΦΙΝΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ, ΑΡΓΥΡΟ ΜΠΑΡΜΠΑΡΥΓΟΥ, γλυκο με μαρμελαδα βερικοκο, καντο οπως ο ακης καπ κεικς, μαφιν γεμιστο με μαρμελαδα, καντο οπως ο ακηςκαπ κεικς σημερα, φραουλα καπκεικ, καντο οπως ο ακης μαρμελαδα πορτοκαλι, καντο οπως ο ακης μαφινς, καντο οπως ο ακης σημερα με μαρμελαδα πορτοκαλι, καντο οπως ο ακης μαφινς με μαρμελαδα, μαφινς νοστιμα, μαρμελαδα βερικοκο αργυρο, maffins μαρμελαδα ακη;, μαρμελαδα πρετετζικη καντο οπως ο ακης, μαφινς καντο οπως ο ακης, συνταγες για γλυκα με γεμιση μαρμελαδα πορτοκαλι

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading