Μάφινς με μαρμελάδα πορτοκαλιού ή λεμονιού

30 Σεπτεμβρίου 2011
By

Η εβδομάδα τελείωσε, δεν μπορώ να πω αισίως, γιατί κούραση πολύ, τρέξιμο πολύ, πίκρα πολύ, κι έτσι το γλυκάκι το χρειαζόμαστε μήπως γλυκαθούμε τουλάχιστον το Σαββατοκύριακο.
Αυτό το αρωματικό κεκάκι το αγάπησα από την πρώτη στιγμή και του αξίζει. Η μαρμελάδα που έβαλα στη ζύμη έγινε από τα χεράκια μου, αλλά εσείς βέβαια μπορείτε να βάλετε και έτοιμη. Έχει πάρει το μάτι μου μια ωραία που κυκλοφορεί σε Σ/Μ με κομμάτια φρούτου μέσα. Με μαρμελάδα λεμόνι δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά έχω την εντύπωση ότι θα είναι άπαιχτο!! που λέμε στην καθομιλουμένη τέλος πάντων!  γι' αυτό θα το προγραμματίσω σύντομα.
Πάντως βολεύουν αυτά τα μικρά κέικ, είναι ατομικά μέσα στα χαρτάκια τους, μεταφέρονται εύκολα, αποθηκεύονται (αν μείνουν) ακόμη ευκολότερα και μας χαρίζουν μια όαση γεύσης στη δουλειά, στο σχολείο, στο ταξίδι, στο πρωινό, στο δεκατιανό και όπου ήθελε προκύψει.


muffins με μαρμελάδα πορτοκάλι

Υλικά
2 κούπες αλεύρι για όλες τις ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: MARI PLATEAU


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαρμελαδα ακτινιδιο παρλιαρος, ΚΑΠ ΚΕΙΚ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ, μαρμελαδα λεμονι παρλιαρος, μαρμελαδα βερυκοκο παρλιαρος, κεικ με μαρμελαδα πορτοκαλι, μάφινς συνταγή, μαρμελαδα συκο αργυρω μπαρμπαριγου, μαρμελαδα πορτοκαλι, καπ κεικ λεμονι, κεικ με μαρμελαδα αργυρω, γλυκα με μαρμελαδα πορτοκαλι, μαρμελαδα πορτοκαλι συνταγη, μαρμελαδα πορτοκαλι αργυρω μπαρμπαριγου, μαρμελαδα λεμονι, συνταγη για καπ κεικ λεμονι, καπ κεικ με μαρμελαδα, καπ κεικ γεμιστα, κεικ γεμιστο με μαρμελαδα, καπ κεικ με κρεμα λεμονιου, ΑΡΓΥΡΟ ΜΠΑΡΜΠΑΡΥΓΟΥ, μαφινς με μαρμελαδα, φραουλα καπκεικ, καπ κεικ με γεμιση μαρμελαδα, κεκακια ατομικα με πορτοκαλι παρλιαρος, ακης πετρετζικης καπ κεικς με μπανανα, ΣΥΝΤΑΓΕς ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ, συνταγες για γλυκα με γεμιση μαρμελαδα πορτοκαλι, μπαρμπαριγου καπσκεικ, αργυρο μπαρμπαρυγου ορεο, μαφινς νοστιμα, αργυρο-μπαρμπαρυγου, γεμιστα καπ κεικ, Καπ κεικ μαφινς, καπ κεικ με μαρμελαδα λεμονι, καπ κεικ πορτοκαλι, κεικ με μαρμελαδα μπαρμπαριγου, μαρμελαδα βερικοκο αργυρο, cupcakes με μαρμελαδα πορτοκαλι

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading