Μάφινς με μαρμελάδα πορτοκαλιού ή λεμονιού

30 Σεπτεμβρίου 2011
By

Η εβδομάδα τελείωσε, δεν μπορώ να πω αισίως, γιατί κούραση πολύ, τρέξιμο πολύ, πίκρα πολύ, κι έτσι το γλυκάκι το χρειαζόμαστε μήπως γλυκαθούμε τουλάχιστον το Σαββατοκύριακο.
Αυτό το αρωματικό κεκάκι το αγάπησα από την πρώτη στιγμή και του αξίζει. Η μαρμελάδα που έβαλα στη ζύμη έγινε από τα χεράκια μου, αλλά εσείς βέβαια μπορείτε να βάλετε και έτοιμη. Έχει πάρει το μάτι μου μια ωραία που κυκλοφορεί σε Σ/Μ με κομμάτια φρούτου μέσα. Με μαρμελάδα λεμόνι δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά έχω την εντύπωση ότι θα είναι άπαιχτο!! που λέμε στην καθομιλουμένη τέλος πάντων!  γι' αυτό θα το προγραμματίσω σύντομα.
Πάντως βολεύουν αυτά τα μικρά κέικ, είναι ατομικά μέσα στα χαρτάκια τους, μεταφέρονται εύκολα, αποθηκεύονται (αν μείνουν) ακόμη ευκολότερα και μας χαρίζουν μια όαση γεύσης στη δουλειά, στο σχολείο, στο ταξίδι, στο πρωινό, στο δεκατιανό και όπου ήθελε προκύψει.


muffins με μαρμελάδα πορτοκάλι

Υλικά
2 κούπες αλεύρι για όλες τις ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: MARI PLATEAU


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαρμελαδα ακτινιδιο παρλιαρος, ΚΑΠ ΚΕΙΚ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ, μαρμελαδα λεμονι παρλιαρος, μαρμελαδα βερυκοκο παρλιαρος, κεικ με μαρμελαδα πορτοκαλι, μάφινς συνταγή, μαρμελαδα πορτοκαλι, κεικ με μαρμελαδα αργυρω, καπ κεικ λεμονι, μαρμελαδα συκο αργυρω μπαρμπαριγου, γλυκα με μαρμελαδα πορτοκαλι, μαρμελαδα πορτοκαλι συνταγη, μαρμελαδα λεμονι, μαρμελαδα πορτοκαλι αργυρω μπαρμπαριγου, συνταγη για καπ κεικ λεμονι, καπ κεικ με μαρμελαδα, συνταγες με μαρμελαδα συκο, καπ κεικ γεμιστα, μαρμελαδα συκο συνταγη mparmparigoy, ΑΡΓΥΡΟ ΜΠΑΡΜΠΑΡΥΓΟΥ, κεικ γεμιστο με μαρμελαδα, κεικ με μαρμελαδα συκο, κεικ με μαρμελαδα παρλιαρος, καπ κεικ με κρεμα λεμονιου, αργυρο-μπαρμπαρυγου, μπαρμπαριγου καπσκεικ, ΣΥΝΤΑΓΕς ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ, μαφινς νοστιμα, μαρμελαδα βερικοκο αργυρο, μαφινς γεμιστα με μαρμελαδα πορτοκαλι, κεκακια με μαρμελαδα, ακης πετρετζικης καπ κεικς με μπανανα, αργυρο μπαρμπαρυγου ορεο, γεμιστα καπκεικ, γλυκα με μαρμελαδα βερικοκο, cupcakes με μαρμελαδα πορτοκαλι, Καπ κεικ μαφινς, καπ κεικ με γεμιση μαρμελαδα, καπ κεικ με μαρμελαδα λεμονι, καπ κεικιμε βερύκοκα

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading