Μάφινς με μαρμελάδα πορτοκαλιού ή λεμονιού

30 Σεπτεμβρίου 2011
By

Η εβδομάδα τελείωσε, δεν μπορώ να πω αισίως, γιατί κούραση πολύ, τρέξιμο πολύ, πίκρα πολύ, κι έτσι το γλυκάκι το χρειαζόμαστε μήπως γλυκαθούμε τουλάχιστον το Σαββατοκύριακο.
Αυτό το αρωματικό κεκάκι το αγάπησα από την πρώτη στιγμή και του αξίζει. Η μαρμελάδα που έβαλα στη ζύμη έγινε από τα χεράκια μου, αλλά εσείς βέβαια μπορείτε να βάλετε και έτοιμη. Έχει πάρει το μάτι μου μια ωραία που κυκλοφορεί σε Σ/Μ με κομμάτια φρούτου μέσα. Με μαρμελάδα λεμόνι δεν έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά έχω την εντύπωση ότι θα είναι άπαιχτο!! που λέμε στην καθομιλουμένη τέλος πάντων!  γι' αυτό θα το προγραμματίσω σύντομα.
Πάντως βολεύουν αυτά τα μικρά κέικ, είναι ατομικά μέσα στα χαρτάκια τους, μεταφέρονται εύκολα, αποθηκεύονται (αν μείνουν) ακόμη ευκολότερα και μας χαρίζουν μια όαση γεύσης στη δουλειά, στο σχολείο, στο ταξίδι, στο πρωινό, στο δεκατιανό και όπου ήθελε προκύψει.


muffins με μαρμελάδα πορτοκάλι

Υλικά
2 κούπες αλεύρι για όλες τις ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: MARI PLATEAU


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαρμελαδα ακτινιδιο παρλιαρος, ΚΑΠ ΚΕΙΚ ΜΠΑΡΜΠΑΡΙΓΟΥ, μαρμελαδα λεμονι παρλιαρος, μαρμελαδα βερυκοκο παρλιαρος, μαρμελαδα συκο αργυρω μπαρμπαριγου, μαρμελαδα πορτοκαλι, κεικ με μαρμελαδα πορτοκαλι, μάφινς συνταγή, κεικ με μαρμελαδα αργυρω, γλυκα με μαρμελαδα πορτοκαλι, καπ κεικ λεμονι, μαρμελαδα πορτοκαλι συνταγη, μαρμελαδα λεμονι, μαρμελαδα πορτοκαλι αργυρω μπαρμπαριγου, καπ κεικ με μαρμελαδα, κεικ γεμιστο με μαρμελαδα, καπ κεικ γεμιστα, συνταγη για καπ κεικ λεμονι, καπ κεικ με κρεμα λεμονιου, γεμιστα καπ κεικ, καντο οπως ο ακης 18/03/2015 μαρμελαδα πορτοκαλι, καπ κεικ με γεμιση μαρμελαδα, μαφινς με μαρμελαδα, ΜΑΦΙΝΣ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ, γλυκο με μαρμελαδα βερικοκο, ΑΡΓΥΡΟ ΜΠΑΡΜΠΑΡΥΓΟΥ, καντο οπως ο ακης μαρμελαδα πορτοκαλι, καντο οπως ο ακης μαφινς με μαρμελαδα, μαφιν γεμιστο με μαρμελαδα, καντο οπως ο ακης σημερα με μαρμελαδα πορτοκαλι, καντο οπως ο ακης καπ κεικς, καντο οπως ο ακης μαφινς, καντο οπως ο ακηςκαπ κεικς σημερα, φραουλα καπκεικ, συνταγες για γλυκα με γεμιση μαρμελαδα πορτοκαλι, μαφινς καντο οπως ο ακης, νηστισιμα καπ κεικς με κουβερτουρα κ μπανανα, μαρμελαδα πορτοκαλι μπαρμπαρυγου, μαρμελαδα πρετετζικη καντο οπως ο ακης, μαρμελαδα πορτολαλι καντο οπως ο ακης

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading