ΛΙΚΕΡ ΡΟΔΙ

9 Νοεμβρίου 2011
By
ΥΛΙΚΑ
1 φλυντζ. Σπόροι Ροδιού
1 φλυντζ. Κονιάκ
1 φλυντζ. Ζάχαρη
ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ
Για 4 φλυν.σπόρους ροδιού
2 Ξύλα Κανέλας
3 Σπόροι Γαρύφαλλο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μετράμε τους σπόρους απο τα ρόδια, το κονιάκ και τη ζάχαρη σε φλυτζάνι. Ένα φλυτζάνι σπόρους ροδιού αντιστοιχεί σε ενα φλυτζάνι κονιάκ και σε ένα φλυτζάνι ζάχαρη.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τους σπόρους απο τα ρόδια, το κονιάκ, τη ζάχαρη, τα ξύλα κανέλας και τα γαρύφαλλα.
Βάζουμε τη κατσαρόλα στη φωτιά, ανακατεύουμε και μόλις αρχίσει να βράζει βγάζουμε τη κατσαρόλα απο τη φωτιά.
Αφήνουμε όλα τα υλικά μέσα.
Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα με το καπάκι της και την αφήνουμε για 24 ωρες.
Μόλις περάσουν οι 24 ώρες περνάμε από τουλπάνι και μετά περνάμε απο χαρτί καφέ φίλτρου. Τοποθετούμε σε μπουκάλια και το λικέρ είναι έτοιμο!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

λικερ ροδι, ροδι ποτο, λικερ ροδι συνταγη, λικερ μανταρινι με τσιπουρο, λικερ συνταγες, συνταγη για λικερ ροδι αργυρω, αργυρω λικερ ροδι, λικέρ ρόδι με άσπρο κονιακ, λικερ μανταρινι με κονιακ, λικερ ροδι με κονιακ synodeytiko, λικερ=ροδι, ποτο μανταρινι τσιπουρο, ποτο ροδι με τσιπουρο αργυρω, λικερ απο ροδι και τσιπουρο, συνταγη λικερ μανταρινιου

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading