ΛΙΚΕΡ ΡΟΔΙ

9 Νοεμβρίου 2011
By
ΥΛΙΚΑ
1 φλυντζ. Σπόροι Ροδιού
1 φλυντζ. Κονιάκ
1 φλυντζ. Ζάχαρη
ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ
Για 4 φλυν.σπόρους ροδιού
2 Ξύλα Κανέλας
3 Σπόροι Γαρύφαλλο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μετράμε τους σπόρους απο τα ρόδια, το κονιάκ και τη ζάχαρη σε φλυτζάνι. Ένα φλυτζάνι σπόρους ροδιού αντιστοιχεί σε ενα φλυτζάνι κονιάκ και σε ένα φλυτζάνι ζάχαρη.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τους σπόρους απο τα ρόδια, το κονιάκ, τη ζάχαρη, τα ξύλα κανέλας και τα γαρύφαλλα.
Βάζουμε τη κατσαρόλα στη φωτιά, ανακατεύουμε και μόλις αρχίσει να βράζει βγάζουμε τη κατσαρόλα απο τη φωτιά.
Αφήνουμε όλα τα υλικά μέσα.
Σκεπάζουμε τη κατσαρόλα με το καπάκι της και την αφήνουμε για 24 ωρες.
Μόλις περάσουν οι 24 ώρες περνάμε από τουλπάνι και μετά περνάμε απο χαρτί καφέ φίλτρου. Τοποθετούμε σε μπουκάλια και το λικέρ είναι έτοιμο!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

λικερ ροδι, ροδι ποτο, λικερ μανταρινι με τσιπουρο, λικερ ροδι συνταγη, λικερ συνταγες, αργυρω λικερ ροδι, συνταγη για λικερ ροδι αργυρω, λικέρ ρόδι με άσπρο κονιακ, λικερ μανταρινι με κονιακ, λικέρ ρόδι σε 24 ώρες, συνταγη λικερ μανταρινιου, ποτο ροδι με τσιπουρο αργυρω, ποτο μανταρινι τσιπουρο, ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΛΙΚΕΡ ΡΟΔΙ, λικερ=ροδι, λικερ ροδιων σε 24 ωρες, λικερ ροδι με κονιακ synodeytiko, λικερ απο ροδι και τσιπουρο, συνταγή λικερ με ρόδια

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading