ΛΙΚΕΡ ΡΟΔΙ

13 Φεβρουαρίου 2011
By
ΥΛΙΚΑ

3 ροδια (οχι μικρα)
1 λιτρο βοτκα
1 κιλο ζαχαρη
600ml νερο
2 γαριφαλα
1 λουιζα

ΕΛΤΕΛΕΣΗ
Καθαριζουμε τα ροδια και παιρνουμε μονο τα σπορια.Σε ενα γυαλινο βαζο ριχνουμε τα σπορια απο τα ροδια και τη βοτκα.Το αφηνουμε για 10 μερες στο ψυγειο ή εξω στο μπαλκονι.Οταν περασουν οι δεκα μερες φτιαχνουμε το σιροπι με τηο νερο,τη ζαχαρη,τα γαριφαλα και τη λουιζα.Το βραζουμε για 20 λεπτα.Σουρωνουμε τα ροδια και το υγρο το ριχνουμε μεσα στο σιροπι.Το βαζουμε σε γυαλινα μπουκαλια και ειναι ετοιμο!!!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: syntages kai alla


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

λικερ δαμασκηνο, poto me rodi, bysino gliko, gliko rodi, liker rodi suntagh, ποτο απο φραγκοσικο

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας