ΛΙΚΕΡ ΒΥΣΣΙΝΟ

16 Οκτωβρίου 2011
By
                     ΥΛΙΚΑ
• 1κg βύσσινα
• 1κg ζάχαρη
• 1,5 λίτρο κονιάκ
                  ΕΚΤΕΛΕΣΗ

αφήνουμε τα βύσσινα και την ζάχαρη για 1 μήνα στον ήλιο. προσθέτουμε το κονιάκ και αφήνουμε για μια εβδομάδα. το σουρώνουμε και είναι έτοιμο να το πιούμε.

 εάν θέλουμε προσθέτουμε 1 κομμάτι κανέλα + 2 – 3 γαρίφαλα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

λικερ βυσσινο αργυρω, λικερ βυσσινο βεφα, ποτο βυσσινο αργυρω, λικερ βυσσινο της αργυρως, λικερ βυσσινο, γλυκο βυσσινο βεφα, ποτο βυσσινο βεφα, γλυκο βυσσινο βεφας, βυσσινο ποτο αργυρω, BYSINO POTO, βυσσινο ποτο, liker bysino, bysino liker, βυσινο ποτο, λικερ βυσινο, bysino glyko, ποτο βυσσινο, αργυρω λικερ βυσσινο, liker byssino, γλυκο βυσσινο αργυρως, visino liker, βυσσινο, Παρλιαρος λικερ βυσσινο, βυσσινο λικερ αργυρω, λικερ βυσσινο αργυρως, λικέρ βύσσινο συνταγή, λικερ βυσσινο μπαρμπαριγου, λικερ αργυρω, βυσσινο ποτο βεφα, ΠΟΤΟ ΒΥΣΙΝΟ, βυσσινο λικερ, glyko bysino, ποτο με βυσσινα, poto visino mparmparigou, λικερ βυσσινο βεφασ, Ποτο βυσσινο βεφας, λυκερ βυσινο, ποτο βυσσινο αργυρως, βυσσινο μπαρμπαριγου, βισινο λικερ

Tags: ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading