ΛΙΚΕΡ ΒΥΣΣΙΝΟ

16 Οκτωβρίου 2011
By
                     ΥΛΙΚΑ
• 1κg βύσσινα
• 1κg ζάχαρη
• 1,5 λίτρο κονιάκ
                  ΕΚΤΕΛΕΣΗ

αφήνουμε τα βύσσινα και την ζάχαρη για 1 μήνα στον ήλιο. προσθέτουμε το κονιάκ και αφήνουμε για μια εβδομάδα. το σουρώνουμε και είναι έτοιμο να το πιούμε.

 εάν θέλουμε προσθέτουμε 1 κομμάτι κανέλα + 2 – 3 γαρίφαλα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

λικερ βυσσινο αργυρω, λικερ βυσσινο βεφα, ποτο βυσσινο αργυρω, λικερ βυσσινο της αργυρως, λικερ βυσσινο, γλυκο βυσσινο βεφα, ποτο βυσσινο βεφα, γλυκο βυσσινο βεφας, βυσσινο ποτο αργυρω, BYSINO POTO, βυσσινο ποτο, liker bysino, βυσινο ποτο, λικερ βυσινο, bysino liker, ποτο βυσσινο, bysino glyko, αργυρω λικερ βυσσινο, liker byssino, Παρλιαρος λικερ βυσσινο, γλυκο βυσσινο αργυρως, βυσσινο, λικερ αργυρω, λικέρ βύσσινο συνταγή, βυσσινο λικερ αργυρω, βυσσινο λικερ, λικερ βυσσινο μπαρμπαριγου, ΠΟΤΟ ΒΥΣΙΝΟ, ποτο βυσσινο αργυρως, ποτο βυσσινο μπαρμπαριγου, βυσινο λικερ, bissino poto, βισινο λικερ, λικερ βυσσινο βεφασ, argyro visino poto, συνταγή για ποτό βύσσινο, βυσσινο μπαρμπαριγου, λικερ βυσσινο βεφα gr, συνταγη κοκτεηλ, παραδοσιακες συνταγες φαγητων λικερ βυσσινο

Tags: ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading