ΛΙΚΕΡ ΒΥΣΣΙΝΟ

16 Οκτωβρίου 2011
By
                     ΥΛΙΚΑ
• 1κg βύσσινα
• 1κg ζάχαρη
• 1,5 λίτρο κονιάκ
                  ΕΚΤΕΛΕΣΗ

αφήνουμε τα βύσσινα και την ζάχαρη για 1 μήνα στον ήλιο. προσθέτουμε το κονιάκ και αφήνουμε για μια εβδομάδα. το σουρώνουμε και είναι έτοιμο να το πιούμε.

 εάν θέλουμε προσθέτουμε 1 κομμάτι κανέλα + 2 – 3 γαρίφαλα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

λικερ βυσσινο αργυρω, λικερ βυσσινο βεφα, ποτο βυσσινο αργυρω, λικερ βυσσινο της αργυρως, λικερ βυσσινο, γλυκο βυσσινο βεφα, ποτο βυσσινο βεφα, βυσσινο ποτο αργυρω, γλυκο βυσσινο βεφας, βυσσινο ποτο, BYSINO POTO, ποτο βυσσινο, λικερ βυσινο, βυσινο ποτο, liker bysino, bysino glyko, bysino liker, βυσσινο, liker byssino, αργυρω λικερ βυσσινο, βυσσινο λικερ αργυρω, βυσσινο λικερ, λικερ βισινο, glyko bysino, poto visino, συνταγη κοκτεηλ, λικερ βισσινο, συνταγη για γλυκο κουταλιου βυσινο, συνταγεσ τησ παρεασ λικερ βυσσινο, ποτό με βισινο, ποτο βισινο, λικερ της αργυρως, λικερ βυσινου, λικερ αργυρως, κοκτεηλ, βυσσινο ποτο συνταγη, βυσινο λικερ -σιροπι, αρυρω ποτο βισινο εκτελεσι, visino liker, συνταγουλης λικερ βυσσινο

Tags: ,

Τα σχόλια σας