ΛΙΚΕΡ ΒΥΣΣΙΝΟ

16 Οκτωβρίου 2011
By
                     ΥΛΙΚΑ
• 1κg βύσσινα
• 1κg ζάχαρη
• 1,5 λίτρο κονιάκ
                  ΕΚΤΕΛΕΣΗ

αφήνουμε τα βύσσινα και την ζάχαρη για 1 μήνα στον ήλιο. προσθέτουμε το κονιάκ και αφήνουμε για μια εβδομάδα. το σουρώνουμε και είναι έτοιμο να το πιούμε.

 εάν θέλουμε προσθέτουμε 1 κομμάτι κανέλα + 2 – 3 γαρίφαλα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

λικερ βυσσινο αργυρω, λικερ βυσσινο βεφα, ποτο βυσσινο αργυρω, λικερ βυσσινο της αργυρως, λικερ βυσσινο, γλυκο βυσσινο βεφα, ποτο βυσσινο βεφα, βυσσινο ποτο αργυρω, γλυκο βυσσινο βεφας, BYSINO POTO, βυσσινο ποτο, βυσινο ποτο, liker bysino, λικερ βυσινο, bysino liker, ποτο βυσσινο, bysino glyko, αργυρω λικερ βυσσινο, liker byssino, visino liker, Παρλιαρος λικερ βυσσινο, γλυκο βυσσινο αργυρως, λικερ αργυρω, λικέρ βύσσινο συνταγή, βυσσινο, βυσσινο λικερ αργυρω, βυσσινο λικερ, λικερ βυσσινο μπαρμπαριγου, ΠΟΤΟ ΒΥΣΙΝΟ, βυσινο λικερ, ποτο βυσσινο μπαρμπαριγου, ποτο βυσσινο αργυρως, λικερ βυσσινο βεφασ, συνταγή για ποτό βύσσινο, βυσσινο μπαρμπαριγου, argyro visino poto, bissino poto, argiro liker, βισινο λικερ, ΒΙΣΙΝΟ ΠΟΤΟ

Tags: ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading