ΛΙΚΕΡ ΒΥΣΣΙΝΟ

16 Οκτωβρίου 2011
By
                     ΥΛΙΚΑ
• 1κg βύσσινα
• 1κg ζάχαρη
• 1,5 λίτρο κονιάκ
                  ΕΚΤΕΛΕΣΗ

αφήνουμε τα βύσσινα και την ζάχαρη για 1 μήνα στον ήλιο. προσθέτουμε το κονιάκ και αφήνουμε για μια εβδομάδα. το σουρώνουμε και είναι έτοιμο να το πιούμε.

 εάν θέλουμε προσθέτουμε 1 κομμάτι κανέλα + 2 – 3 γαρίφαλα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

λικερ βυσσινο αργυρω, λικερ βυσσινο βεφα, ποτο βυσσινο αργυρω, λικερ βυσσινο της αργυρως, λικερ βυσσινο, γλυκο βυσσινο βεφα, ποτο βυσσινο βεφα, βυσσινο ποτο αργυρω, γλυκο βυσσινο βεφας, BYSINO POTO, βυσσινο ποτο, liker bysino, βυσινο ποτο, λικερ βυσινο, bysino liker, ποτο βυσσινο, bysino glyko, αργυρω λικερ βυσσινο, liker byssino, visino liker, γλυκο βυσσινο αργυρως, Παρλιαρος λικερ βυσσινο, λικερ αργυρω, λικέρ βύσσινο συνταγή, βυσσινο λικερ αργυρω, βυσσινο, λικερ βυσσινο μπαρμπαριγου, βυσσινο λικερ, ΠΟΤΟ ΒΥΣΙΝΟ, ποτο με βυσσινα, ποτο βυσσινο μπαρμπαριγου, βυσινο λικερ, ροδι λυκερ, λικερ βυσσινο βεφασ, ποτο βυσσινο αργυρως, συνταγή για ποτό βύσσινο, argiro liker, βυσσινο μπαρμπαριγου, βισινο λικερ, argyro visino poto

Tags: ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading