ΛΙΚΕΡ ΒΥΣΣΙΝΟ

16 Οκτωβρίου 2011
By
                     ΥΛΙΚΑ
• 1κg βύσσινα
• 1κg ζάχαρη
• 1,5 λίτρο κονιάκ
                  ΕΚΤΕΛΕΣΗ

αφήνουμε τα βύσσινα και την ζάχαρη για 1 μήνα στον ήλιο. προσθέτουμε το κονιάκ και αφήνουμε για μια εβδομάδα. το σουρώνουμε και είναι έτοιμο να το πιούμε.

 εάν θέλουμε προσθέτουμε 1 κομμάτι κανέλα + 2 – 3 γαρίφαλα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

λικερ βυσσινο αργυρω, λικερ βυσσινο βεφα, ποτο βυσσινο αργυρω, λικερ βυσσινο της αργυρως, λικερ βυσσινο, γλυκο βυσσινο βεφα, ποτο βυσσινο βεφα, βυσσινο ποτο αργυρω, γλυκο βυσσινο βεφας, BYSINO POTO, βυσσινο ποτο, βυσινο ποτο, liker bysino, λικερ βυσινο, bysino liker, ποτο βυσσινο, bysino glyko, αργυρω λικερ βυσσινο, liker byssino, Παρλιαρος λικερ βυσσινο, visino liker, γλυκο βυσσινο αργυρως, βυσσινο, λικέρ βύσσινο συνταγή, βυσσινο λικερ αργυρω, λικερ αργυρω, λικερ βυσσινο μπαρμπαριγου, βυσσινο λικερ, ΠΟΤΟ ΒΥΣΙΝΟ, ποτο με βυσσινα, βυσινο λικερ, ποτο βυσσινο μπαρμπαριγου, ποτο βυσσινο αργυρως, ροδι λυκερ, συνταγή για ποτό βύσσινο, μπαρμπαριγου ποτο βισινο, λικερ βυσσινο βεφασ, argiro liker, βισινο λικερ, βυσσινο μπαρμπαριγου

Tags: ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading