ΛΙΚΕΡ ΒΥΣΣΙΝΟ

16 Οκτωβρίου 2011
By
                     ΥΛΙΚΑ
• 1κg βύσσινα
• 1κg ζάχαρη
• 1,5 λίτρο κονιάκ
                  ΕΚΤΕΛΕΣΗ

αφήνουμε τα βύσσινα και την ζάχαρη για 1 μήνα στον ήλιο. προσθέτουμε το κονιάκ και αφήνουμε για μια εβδομάδα. το σουρώνουμε και είναι έτοιμο να το πιούμε.

 εάν θέλουμε προσθέτουμε 1 κομμάτι κανέλα + 2 – 3 γαρίφαλα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

λικερ βυσσινο αργυρω, λικερ βυσσινο βεφα, ποτο βυσσινο αργυρω, λικερ βυσσινο της αργυρως, λικερ βυσσινο, γλυκο βυσσινο βεφα, ποτο βυσσινο βεφα, βυσσινο ποτο αργυρω, γλυκο βυσσινο βεφας, BYSINO POTO, βυσσινο ποτο, λικερ βυσινο, ποτο βυσσινο, βυσινο ποτο, liker bysino, bysino glyko, bysino liker, βυσσινο, liker byssino, αργυρω λικερ βυσσινο, βυσσινο λικερ αργυρω, βυσσινο λικερ, λικερ αργυρω, λικερ βυσσινο μπαρμπαριγου, ΠΟΤΟ ΒΥΣΙΝΟ, λικερ βισινο, ποτο βυσσινο αργυρως, byssino, αργυρω μπαρμπαριγου ποτο βυσσινο, ΒΙΣΙΝΟ ΠΟΤΟ, poto visino, συνταγη κοκτεηλ, glyko bysino, poto byssino, λικερ βισσινο, συνταγεσ τησ παρεασ λικερ βυσσινο, συνταγη για γλυκο κουταλιου βυσινο, στελιος παρλιαρος λικερ βυσσινο, ποτό με βισινο, λικερ της αργυρως

Tags: ,

Τα σχόλια σας