ΛΙΚΕΡ ΒΥΣΣΙΝΟ

16 Οκτωβρίου 2011
By
                     ΥΛΙΚΑ
• 1κg βύσσινα
• 1κg ζάχαρη
• 1,5 λίτρο κονιάκ
                  ΕΚΤΕΛΕΣΗ

αφήνουμε τα βύσσινα και την ζάχαρη για 1 μήνα στον ήλιο. προσθέτουμε το κονιάκ και αφήνουμε για μια εβδομάδα. το σουρώνουμε και είναι έτοιμο να το πιούμε.

 εάν θέλουμε προσθέτουμε 1 κομμάτι κανέλα + 2 – 3 γαρίφαλα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

λικερ βυσσινο αργυρω, λικερ βυσσινο βεφα, ποτο βυσσινο αργυρω, λικερ βυσσινο της αργυρως, λικερ βυσσινο, γλυκο βυσσινο βεφα, ποτο βυσσινο βεφα, βυσσινο ποτο αργυρω, γλυκο βυσσινο βεφας, BYSINO POTO, βυσσινο ποτο, βυσινο ποτο, λικερ βυσινο, liker bysino, ποτο βυσσινο, bysino liker, bysino glyko, αργυρω λικερ βυσσινο, liker byssino, βυσσινο λικερ αργυρω, βυσσινο, Παρλιαρος λικερ βυσσινο, λικερ αργυρω, λικερ βυσσινο μπαρμπαριγου, βυσσινο λικερ, ΠΟΤΟ ΒΥΣΙΝΟ, ποτο βυσσινο αργυρως, ποτο βυσσινο μπαρμπαριγου, argyro visino poto, αργυρω μπαρμπαριγου ποτο βυσσινο, βυσινο λικερ, byssino, ΒΙΣΙΝΟ ΠΟΤΟ, poto byssino, λικερ βισινο, liker visino, www google βεφασ βυσσινο γλυκο, συνταγη κοκτεηλ, βυσινο, glyko bysino

Tags: ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading