ΛΙΚΕΡ ΒΥΣΣΙΝΟ

16 Οκτωβρίου 2011
By
                     ΥΛΙΚΑ
• 1κg βύσσινα
• 1κg ζάχαρη
• 1,5 λίτρο κονιάκ
                  ΕΚΤΕΛΕΣΗ

αφήνουμε τα βύσσινα και την ζάχαρη για 1 μήνα στον ήλιο. προσθέτουμε το κονιάκ και αφήνουμε για μια εβδομάδα. το σουρώνουμε και είναι έτοιμο να το πιούμε.

 εάν θέλουμε προσθέτουμε 1 κομμάτι κανέλα + 2 – 3 γαρίφαλα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

λικερ βυσσινο αργυρω, λικερ βυσσινο βεφα, ποτο βυσσινο αργυρω, λικερ βυσσινο της αργυρως, ποτο βυσσινο βεφα, λικερ βυσσινο, γλυκο βυσσινο βεφα, βυσσινο ποτο αργυρω, BYSINO POTO, γλυκο βυσσινο βεφας, βυσσινο ποτο, bysino liker, βυσινο ποτο, liker bysino, bysino glyko, αργυρω λικερ βυσσινο, visino liker, liker byssino, λικερ βυσσινο αργυρως, ποτο βυσσινο, λικερ αργυρω, λικερ βυσινο, λικέρ βύσσινο συνταγή, Παρλιαρος λικερ βυσσινο, βυσσινο, βυσσινο ποτο βεφα, γλυκο βυσσινο αργυρως, ποτο με βυσσινα, glyko bysino, βυσσινο λικερ, βυσσινο λικερ αργυρω, poto visino mparmparigou, ροδι λυκερ, συνταγη λικερ βυσσινο, λικερ βυσσινο μπαρμπαριγου, ΠΟΤΟ ΒΥΣΙΝΟ, argiro liker, glyko bysino parliaroy, λυκερ βυσινο, Ποτο βυσσινο βεφας

Tags: ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading