ΛΙΚΕΡ ΒΥΣΣΙΝΟ

16 Οκτωβρίου 2011
By
                     ΥΛΙΚΑ
• 1κg βύσσινα
• 1κg ζάχαρη
• 1,5 λίτρο κονιάκ
                  ΕΚΤΕΛΕΣΗ

αφήνουμε τα βύσσινα και την ζάχαρη για 1 μήνα στον ήλιο. προσθέτουμε το κονιάκ και αφήνουμε για μια εβδομάδα. το σουρώνουμε και είναι έτοιμο να το πιούμε.

 εάν θέλουμε προσθέτουμε 1 κομμάτι κανέλα + 2 – 3 γαρίφαλα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

λικερ βυσσινο αργυρω, λικερ βυσσινο βεφα, ποτο βυσσινο αργυρω, λικερ βυσσινο της αργυρως, λικερ βυσσινο, γλυκο βυσσινο βεφα, ποτο βυσσινο βεφα, γλυκο βυσσινο βεφας, βυσσινο ποτο αργυρω, BYSINO POTO, βυσσινο ποτο, liker bysino, bysino liker, βυσινο ποτο, λικερ βυσινο, bysino glyko, ποτο βυσσινο, αργυρω λικερ βυσσινο, liker byssino, γλυκο βυσσινο αργυρως, visino liker, λικέρ βύσσινο συνταγή, βυσσινο, βυσσινο λικερ αργυρω, λικερ αργυρω, λικερ βυσσινο αργυρως, Παρλιαρος λικερ βυσσινο, βυσσινο λικερ, λικερ βυσσινο μπαρμπαριγου, βυσσινο ποτο βεφα, ΠΟΤΟ ΒΥΣΙΝΟ, poto visino mparmparigou, ποτο με βυσσινα, glyko bysino, ροδι λυκερ, βισινο λικερ, bissino poto, συνταγή για ποτό βύσσινο, argyro visino poto, βυσσινο μπαρμπαριγου

Tags: ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading