ΛΙΚΕΡ ΒΥΣΣΙΝΟ

16 Οκτωβρίου 2011
By
                     ΥΛΙΚΑ
• 1κg βύσσινα
• 1κg ζάχαρη
• 1,5 λίτρο κονιάκ
                  ΕΚΤΕΛΕΣΗ

αφήνουμε τα βύσσινα και την ζάχαρη για 1 μήνα στον ήλιο. προσθέτουμε το κονιάκ και αφήνουμε για μια εβδομάδα. το σουρώνουμε και είναι έτοιμο να το πιούμε.

 εάν θέλουμε προσθέτουμε 1 κομμάτι κανέλα + 2 – 3 γαρίφαλα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

λικερ βυσσινο αργυρω, λικερ βυσσινο βεφα, ποτο βυσσινο αργυρω, λικερ βυσσινο της αργυρως, λικερ βυσσινο, γλυκο βυσσινο βεφα, ποτο βυσσινο βεφα, βυσσινο ποτο αργυρω, γλυκο βυσσινο βεφας, BYSINO POTO, βυσσινο ποτο, βυσινο ποτο, λικερ βυσινο, liker bysino, bysino glyko, bysino liker, ποτο βυσσινο, αργυρω λικερ βυσσινο, liker byssino, βυσσινο λικερ αργυρω, γλυκο βυσσινο αργυρως, λικερ αργυρω, βυσσινο, Παρλιαρος λικερ βυσσινο, λικερ βυσσινο μπαρμπαριγου, βυσσινο λικερ, ΠΟΤΟ ΒΥΣΙΝΟ, ποτο βυσσινο αργυρως, αργυρω μπαρμπαριγου ποτο βυσσινο, byssino, ποτο βυσσινο μπαρμπαριγου, ΒΙΣΙΝΟ ΠΟΤΟ, argyro visino poto, βυσινο λικερ, βισινο λικερ, poto byssino, bissino poto, λικερ βισινο, λικερ βυσσινο βεφασ, βυσσινο μπαρμπαριγου

Tags: ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading