ΛΙΚΕΡ ΒΥΣΣΙΝΟ

16 Οκτωβρίου 2011
By
                     ΥΛΙΚΑ
• 1κg βύσσινα
• 1κg ζάχαρη
• 1,5 λίτρο κονιάκ
                  ΕΚΤΕΛΕΣΗ

αφήνουμε τα βύσσινα και την ζάχαρη για 1 μήνα στον ήλιο. προσθέτουμε το κονιάκ και αφήνουμε για μια εβδομάδα. το σουρώνουμε και είναι έτοιμο να το πιούμε.

 εάν θέλουμε προσθέτουμε 1 κομμάτι κανέλα + 2 – 3 γαρίφαλα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

λικερ βυσσινο αργυρω, λικερ βυσσινο βεφα, ποτο βυσσινο αργυρω, λικερ βυσσινο της αργυρως, λικερ βυσσινο, γλυκο βυσσινο βεφα, ποτο βυσσινο βεφα, γλυκο βυσσινο βεφας, βυσσινο ποτο αργυρω, BYSINO POTO, βυσσινο ποτο, liker bysino, bysino liker, βυσινο ποτο, λικερ βυσινο, bysino glyko, ποτο βυσσινο, αργυρω λικερ βυσσινο, liker byssino, visino liker, γλυκο βυσσινο αργυρως, βυσσινο λικερ αργυρω, βυσσινο, Παρλιαρος λικερ βυσσινο, λικερ αργυρω, λικέρ βύσσινο συνταγή, λικερ βυσσινο αργυρως, βυσσινο λικερ, λικερ βυσσινο μπαρμπαριγου, ΠΟΤΟ ΒΥΣΙΝΟ, βυσσινο ποτο βεφα, ποτο με βυσσινα, βυσινο λικερ, συνταγή για ποτό βύσσινο, μπαρμπαριγου ποτο βισινο, ροδι λυκερ, ποτο βυσσινο αργυρως, βυσσινο μπαρμπαριγου, λικερ βυσσινο βεφασ, βισινο λικερ

Tags: ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading