ΛΙΚΕΡ ΒΥΣΣΙΝΟ

16 Οκτωβρίου 2011
By
                     ΥΛΙΚΑ
• 1κg βύσσινα
• 1κg ζάχαρη
• 1,5 λίτρο κονιάκ
                  ΕΚΤΕΛΕΣΗ

αφήνουμε τα βύσσινα και την ζάχαρη για 1 μήνα στον ήλιο. προσθέτουμε το κονιάκ και αφήνουμε για μια εβδομάδα. το σουρώνουμε και είναι έτοιμο να το πιούμε.

 εάν θέλουμε προσθέτουμε 1 κομμάτι κανέλα + 2 – 3 γαρίφαλα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΦΑΓΗΤΩΝ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

λικερ βυσσινο αργυρω, λικερ βυσσινο βεφα, ποτο βυσσινο αργυρω, λικερ βυσσινο της αργυρως, λικερ βυσσινο, γλυκο βυσσινο βεφα, ποτο βυσσινο βεφα, βυσσινο ποτο αργυρω, γλυκο βυσσινο βεφας, βυσσινο ποτο, BYSINO POTO, ποτο βυσσινο, λικερ βυσινο, βυσινο ποτο, liker bysino, bysino glyko, bysino liker, βυσσινο, liker byssino, αργυρω λικερ βυσσινο, βυσσινο λικερ αργυρω, λικερ αργυρω, βυσσινο λικερ, λικερ βυσσινο μπαρμπαριγου, ποτο βυσσινο αργυρως, ΠΟΤΟ ΒΥΣΙΝΟ, λικερ βισινο, αργυρω μπαρμπαριγου ποτο βυσσινο, ΒΙΣΙΝΟ ΠΟΤΟ, byssino, argyro visino poto, poto visino, glyko bysino, poto byssino, συνταγη κοκτεηλ, www google βεφασ βυσσινο γλυκο, ποτο βισινο, λικερ της αργυρως, ποτό με βισινο, σιροπι βυσινο

Tags: ,

Τα σχόλια σας