Λικέρ με δυόσμο και μέντα

11 Οκτωβρίου 2012
By



Υλικά:

- 1 ματσάκι φρέσκο δυόσμο
- 1 ματσάκι φρέσκια μέντα
- 1 λίτρο βότκα
- 500 γραμμ. ζάχαρη
- 500 ml νερό



Εκτέλεση:

- Πλένουμε τα μυρωδικά και τα ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί, να στραγγίσουν. Τα τοποθετούμε σε γυάλινο βάζο που να σφραγίζει καλά και τα περιχύνουμε με το αλκοόλ. Τα αφήνουμε να παγώσουν στο ψυγείο για 10 μέρες. 

- Βάζουμε το νερό και τη ζάχαρη σε κατσαρόλα. Ανακατεύουμε να λιώσει η ζάχαρη και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 5΄. Αφήνουμε το σιρόπι να κρυώσει και το προσθέτουμε στο αλκοόλ. 

- Ξανακλείνουμε το σκεύος και το φυλάμε στο ψυγείο για 10 ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές της Γιαγιάς


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

λικερ μεντα αργυρω, λικερ δυοσμος, λικερ μεντας με τσιπουρο, λικερ μεντα, λικερ βυσσινο με τσιπουρο, λικερ μεντα με τσιπουρο, λικερ δυοσμου, ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΛΙΚΕΡ ΔΥΟΣΜΟΥ, σπιτικο λικερ δυοσμος, συνταγη για λικερ με ινδοκαριδο, λικερ μεντας συνταγη παρλιαρος, Συνταγή για λικερ μεντας, λικερ μεντας, πως να φτιαξω λικερ μεντα, πως να κανω λικερ μεντας, μεντα βύσσινο, λικερ απο μεντα, λικέρ δυόσμου παρλιάρου, συνταγή λικέρ μέντασ

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading