Λικέρ βατόμουρο

12 Οκτωβρίου 2012
By

Η Ευαγγελία Γραμμένου από τον Λαογραφικό Χορευτικό Σύλλογο Βασιλικών ετοίμασε για το γαστρονόμο ένα εύκολο λικέρ βατόμουρο.

Διαδικασία Πλένουμε πολύ καλά τα βατόμουρα, τα στεγνώνουμε καλά και βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα γυάλινο βάζο. Αφήνουμε στον ήλιο για 2 περίπου μήνες. Στο διάστημα αυτό, ανακατεύουμε το βάζο σε τακτά χρονικά διαστήματα. Μετά τους 2 μήνες στραγγίζουμε το λικέρ.

 

  • Στείλε τη δική σου συνταγή εδώ.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

λικερ βατομουρο

Comments are closed.