Λικέρ Αρμπαρόριζας

25 Οκτωβρίου 2012
By


Υλικά:

- 100 φύλλα αρμπαρόριζας
- 300 γρ. ζάχαρη
-350 ml τσίπουρο

Εκτέλεση:

- Πλένουμε  πολύ καλά τα φύλλα της αρμπαρόριζας, τα στραγγίζουμε ή τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τα βάζουμε σ' ένα γυάλινο βάζο με μεταλλικό καπάκι.
- Ρίχνουμε τη ζάχαρη και το ρσίπουρο, χωρίς να τα ανακατέψουμε και κλείνουμε το καπάκι.
Στη συνέχεια βάζουμε το βάζο στον ήλιο και το αφήνουμε για 40-50 ημέρες.
- Κάθε μέρα το αναποδογυρίζουμε, χωρίς να το ταρακουνάμε.
- Μετά το πέρας των ημερών αφαιρούμε τα φύλλα και σουρώνουμε το λικέρ ή με το σουρωτήρι ή με φίλτρο καφέ.
Το βάζουμε σε 1 ή 2 ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές της Γιαγιάς


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

λικερ αρμπαροριζα με κρασι, λικερ αρμπαροριζα αργυρω, λικερ αρμπαροριζα μπαρμπαριγου, αμπαροριζα, κρασι με αλμπανοριζα, λικερ αρμπαροριζα με κονιακ, αρμπαρόριζα ποτο, λικερ με κρασι και αρμπαροριζα, κρασι με αρμπαροριζα, λικερ κρασιου, αμπαροριζα ποτο, λικερ αμπαροριζας, κρασι ποτο, λυκερ αμπαροριζα, λικερ κρασι, αμπαροριζα λικερ, λικερ απο κρασι, φτιαχνω κρασι, φτιαχνω λικερ αμπεροριζα, λικερ με αρμπαροριζα, λικερ μπαρμπαροριζα, almpaloriza, κρασι με ζαχαρη και αρμπαροριζα, αρμπαροριζα, αργυρω λικερ αρμπαροριζα, αλμπανοριζα, αλμπαλοριζα, φτιαχνω λικερ αρμπαροριζας

Tags:

Comments are closed.