Λικέρ Αρμπαρόριζας

25 Οκτωβρίου 2012
By


Υλικά:

- 100 φύλλα αρμπαρόριζας
- 300 γρ. ζάχαρη
-350 ml τσίπουρο

Εκτέλεση:

- Πλένουμε  πολύ καλά τα φύλλα της αρμπαρόριζας, τα στραγγίζουμε ή τα στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας και τα βάζουμε σ' ένα γυάλινο βάζο με μεταλλικό καπάκι.
- Ρίχνουμε τη ζάχαρη και το ρσίπουρο, χωρίς να τα ανακατέψουμε και κλείνουμε το καπάκι.
Στη συνέχεια βάζουμε το βάζο στον ήλιο και το αφήνουμε για 40-50 ημέρες.
- Κάθε μέρα το αναποδογυρίζουμε, χωρίς να το ταρακουνάμε.
- Μετά το πέρας των ημερών αφαιρούμε τα φύλλα και σουρώνουμε το λικέρ ή με το σουρωτήρι ή με φίλτρο καφέ.
Το βάζουμε σε 1 ή 2 ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές της Γιαγιάς


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

λικερ αρμπαροριζα με κρασι, λικερ αρμπαροριζα αργυρω, αμπαροριζα, λικερ αρμπαροριζα μπαρμπαριγου, λικερ αρμπαροριζα με κονιακ, κρασι με αλμπανοριζα, αρμπαρόριζα ποτο, λικερ με κρασι και αρμπαροριζα, κρασι με αρμπαροριζα, λικερ κρασιου, αμπαροριζα ποτο, λικερ αμπαροριζας, κρασι ποτο, ποτο αρμπαρόριζα με τσίπουρο, λικερ κρασι, αρπαροριζα, αμπαροριζα λικερ, λικερ αμπαροριζα κονιακ, ποτο με κρασι, λικερ απο κρασι, ποτο αλμπαλοριζα, liker amparoriza, συνταγες για λικερ απο κρασι, πουο με αλμπαλοριζα, ποτο διοσμο, ποτο κρασι, ποτο αρμπεροριζα, almpaloriza, λικερ αρμπαροριζας με λευκο κρασι, λικερ αρμπαροριζα μεκρασι, λικερ αρμπαροριζα με κ, αρμπαροριζα, αργυρω λικερ αρμπαροριζα, αλμπαλοριζα, amparoriza liker, φτιαχνω λικερ αρμπαροριζας

Tags:

Comments are closed.