Λαχματζούν

6 Μαρτίου 2012
By

Τα λαχματζούν είναι αραβικά πιττάκια με κιμά.

Υλικά

3 ποτήρια νερού αλεύρι για όλες τ ις χρήσεις
1 ποτήρι χλιαρό νερό
1 κ. γλυκού μαγιά
½ κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 μεγάλη ντομάτα
1 μεγάλο κρεμμύδι
1 σκελίδα σκόρδο
1 ματσάκι μαϊντανό (ίσο με 2 φλ. τσαγιού)
1 πιπεριά
1 κ. σούπας πάπρικα γλυκιά
1 κ. σούπας πάπρικα καυτερή
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Για τη ζύμη
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε το μισό αλεύρι. Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό. Προσθέτουμε το νερό στο αλεύρι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε λίγο αλάτι και το υπόλοιπο αλεύρι. Ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια μαλακή ζύμη και να μην κολλάει ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Nostimesyntages's Blog


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

laxmatzoun, λαχματζουν, ΛΑΚΜΑΤΖΟΥ, syntagh συνταγη για λαχματζουν, laxmatzoun sintagi

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.