ΛΑΔΟΚΟΥΛΟΥΡΑ (απο τη Στέλλα Παπουτσάκη)

11 Ιανουαρίου 2011
By
Υλικά
2 ποτήρια αγνό παρθένο ελαιόλαδο
2,5 ποτήρια ζάχαρη
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
½ ποτήρι χυμό λεμόνι
½ φλυτζανάκι κονιάκ
2 κοφτά κουταλάκια αμμωνία
2 κοφτά κουταλάκια σόδα
2 κοφτά κουταλάκια μπαίκιν
2 κοφτά κουταλάκια κανέλλα
2 κοφτά κουταλάκια γαρύφαλλο (τριμμένο)
ξύσμα από 2 πορτοκάλια και 2 λεμόνια
αλεύρι για όλες τις χρήσεις (αλλά και με μαλακό γίνονται μια χαρά)

Εκτέλεση
Σε λεκάνη δουλεύουμε για λίγο με το σύρμα, το λάδι και τη ζάχαρη.
Προσθέτουμε, εξακολουθώντας να δουλεύουμε με το σύρμα:
το χυμό πορτοκαλιού, έχοντας διαλύσει μέσα τη σόδα
το χυμό λεμονιού, έχοντας διαλύσει μέσα την αμμωνία
το κονιάκ, έχοντας διαλύσει μέσα το μπαίκιν
την ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Με έπιασε υπογλυκαιμία


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

jp@galaxysys cn loc:GR, mail p-ad co jp loc:GR, στειακά μελομακάρονα, cs@galaxysys cn loc:GR

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading