Λάδι σκόρδου, για νοστιμιά

23 Μαρτίου 2012
By

Αν θέλουμε να αρωματίσουμε στα γρήγορα το ελαιόλαδο που θα βάλουμε στα ψητά λαχανικά, σε μια βραστή σαλάτα ή ακόμα και σε σούπα κάνουμε το εξής: ζεσταίνουμε 3-4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, σε χαμηλή φωτιά, να μην κάψει. Ρίχνουμε 1-2 σκελίδες σκόρδο, σε φετάκια, και το σοτάρουμε ελάχιστα, χωρίς να ροδίσει. Αποσύρουμε. Αν δεν θέλουμε έντονη μυρωδιά, μπορούμε να βγάλουμε το σκόρδο. Το φαγητό θα νοστιμίσει μεμιάς και θα αποκτήσει απαλό σκορδάτο άρωμα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

λαδι σκορδου συνταγη

Tags: , , , , ,

Comments are closed.