Κότσι χοιρινό με χυμό πορτοκαλιού

11 Φεβρουαρίου 2012
By

ΥΛΙΚΑ

5 κομμάτια κότσι χοιρινό
3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
Αλάτι-πιπέρι
Μουστάρδα
2 ποτήρια ζωμό κρέατος
2 ποτήρια χυμό πορτοκάλι
1 ποτήρι μπύρα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Πλένουμε το χοιρινό,το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και ρίχνουμε το χυμό πορτοκαλιού,αλάτι-πιπέρι.
Τα αφήνουμε να μαριναριστούν για 1 ώρα.
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε το βούτυρο και μόλις κάψει ρίχνουμε το χοιρινό μαζί
με το χυμό πορτοκαλιού να σοταριστεί για λίγα λεπτά.
Μεταφέρουμε το χοιρινό σε ένα ταψί ή σε μια γάστρα και τα αλείφουμε με μουστάρδα
και λίγο βούτυρο.
Ρίχνουμε το ζωμό και τη μπύρα.
Το ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για 3 ώρες περίπου.

Note: There is a ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Syntagies.gr


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κοτσι χοιρινο στη λαδοκολα, κοτσι χοιρινο στη λαδοκολλα ακης πετρετζικης, κοτσι χοιρινο με πορτοκαλι, χοιρινο στη γαστρα με πορτοκαλι, κοτσι χοιρινο στη λαδοκολα ακης πετρετζικης, κοτσι χοιρινο με χυμο πορτοκαλι, κοτσι με πορτοκαλι, κοτσι στη γαστρα με μελι και πορτοκαλι πετρετζικης, κοτσι χοιρνο, κοτσια με μελι, ΧΟΙΡΙΝΑ ΚΟΤΣΙΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ, χοιρινο κοτσι στη λαδοκολα, κοτσι απο τον ακη

Tags: , , , , , , , , ,

Comments are closed.