Κότσι με τραγανή πέτσα!!!

18 Νοεμβρίου 2012
By
ΥΛΙΚΑ:

1 χοιρινό κότσι περίπου 2,5 κιλά
4-5 σκελίδες σκόρδο
αλάτι και πιπέρι αρκετό
ελάχιστο λαδάκι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Πλένουμε το κότσι και το σκουπίζουμε με χαρτί κουζίνας. Τρυπάμε το κότσι με ένα μαχαιράκι και μπήγουμε τα σκόρδα. Λαδώνουμε το κότσι. Αλατοπιπερώνουμε καλά και το βάζουμε σ' ένα ταψί. Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα, στους 250 βαθμούς για 20 λεπτά και μετά στους 180 για 2 ώρες στην μεσαία σκάλα του φούρνου.

Την συνταγή την πήρα από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, και έφτιαξα και την σος που είπε ο μάγειρας που την έφτιαξε...ανακατεύοντας τον χυμό από δύο πορτοκάλια μαζί με δύο κουτ ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΠΑΡΕ ΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

βασιλης καλλιδης κοτσι χοιρινο, κοτσι χοιρινο alpha, συνταγη για κοτσι καλλιδης, κοτσι στο φουρνο καλλιδης, κοτσι χοιρινο με πετσα, κοτσι συνταγη καλλιδης, κοτσι χοιρινο βασιλης καλλιδης, κοτσι τραγανο

Tags:

Comments are closed.