Κότα Μιλανέζα

15 Δεκεμβρίου 2011
By
Κότα Μιλανέζα, ένα διαχρονικό πιάτο των ελληνικών σπιτιών, το οποίο δεν έλειπε, σχεδόν ποτέ, από τα επίσημα δείπνα.
Τα υλικά ιδιαιτέρως απλά, μια κότα βραστή, ένα αρωματικό σπυρωτό πιλάφι και μια βελούδινη, λευκή σάλτσα μιλανέζα.
Το αποτέλεσμα ένα πολύ νόστιμο, εορταστικό πιάτο που σίγουρα θα εκτιμήσουν πολλοί! εργασία: 01h:30′ χρόνος: 02h:30′ δύσκολο: 4/5 Συνεχίζεται...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κοτοπουλο μιλανεζα αργυρω, κοτοπουλο μιλανεζα βεφα, κοτοπουλο μιλανεζα, κοτοπουλο μιλανεζα συνταγη αργυρω, κοτόπουλο μιλανέζα συνταγή, κοτα μιλανεζα αργυρω, κοτοπουλο μιλανεζα αργυρω μπαρμπαριγου, μιλανεζα, σάλτσα μιλανεζ, μιλανεζ σολομός, κοτασυνταγημαμαλακης, κοτα αλανιαρα συνταγη μπαρμπαρίγου, συνταγες κοτα μιλανεζ, κοττα βραστη, σάλτσα μιλανέζα, κοτοπουλο μιλανεζα μπαρμπαριγου, κοτοπουλο μιλανεζα με ασπρη σαλτσα, kota milaneza, κοτα αργυρω, κοτα βραστη ακης, κοτα βραστη αργυρω, κοτα βραστη σουπα αργυρω, κότα μιλανεζε, κοτοπουλο με ασπρη σαλτσα μιλανεζα, :-) βεφακοτόπουλο, το καλυτερο κοτοπουλο μιλανεζα

Tags: , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading