Κότα Μιλανέζα

15 Δεκεμβρίου 2011
By
Κότα Μιλανέζα, ένα διαχρονικό πιάτο των ελληνικών σπιτιών, το οποίο δεν έλειπε, σχεδόν ποτέ, από τα επίσημα δείπνα.
Τα υλικά ιδιαιτέρως απλά, μια κότα βραστή, ένα αρωματικό σπυρωτό πιλάφι και μια βελούδινη, λευκή σάλτσα μιλανέζα.
Το αποτέλεσμα ένα πολύ νόστιμο, εορταστικό πιάτο που σίγουρα θα εκτιμήσουν πολλοί! εργασία: 01h:30′ χρόνος: 02h:30′ δύσκολο: 4/5 Συνεχίζεται...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κοτοπουλο μιλανεζα αργυρω, κοτοπουλο μιλανεζα βεφα, κοτοπουλο μιλανεζα, κοτοπουλο μιλανεζα συνταγη αργυρω, κοτόπουλο μιλανέζα συνταγή, κοτοπουλο μιλανεζα αργυρω μπαρμπαριγου, μιλανεζ σολομός, σαλτσα μιλανεζα, κοτοπουλο μιλανεζα συνταγες, kota vrasth, κοτα βραστη αργυρω, κοτα βραστη ακης, αλανιαρα κοτα αργυρως με μακαρονια, το καλυτερο κοτοπουλο μιλανεζα

Tags: , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας