Κότα Μιλανέζα

15 Δεκεμβρίου 2011
By
Κότα Μιλανέζα, ένα διαχρονικό πιάτο των ελληνικών σπιτιών, το οποίο δεν έλειπε, σχεδόν ποτέ, από τα επίσημα δείπνα.
Τα υλικά ιδιαιτέρως απλά, μια κότα βραστή, ένα αρωματικό σπυρωτό πιλάφι και μια βελούδινη, λευκή σάλτσα μιλανέζα.
Το αποτέλεσμα ένα πολύ νόστιμο, εορταστικό πιάτο που σίγουρα θα εκτιμήσουν πολλοί! εργασία: 01h:30′ χρόνος: 02h:30′ δύσκολο: 4/5 Συνεχίζεται...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Kitchen Stori.es


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κοτοπουλο μιλανεζα αργυρω, κοτοπουλο μιλανεζα βεφα, κοτοπουλο μιλανεζα, κοτοπουλο μιλανεζα συνταγη αργυρω, κοτόπουλο μιλανέζα συνταγή, κοτοπουλο μιλανεζα αργυρω μπαρμπαριγου, κοτα μιλανεζα αργυρω, μιλανεζα, σάλτσα μιλανεζ, μιλανεζ σολομός, συνταγες κοτα μιλανεζ, κοτασυνταγημαμαλακης, κοτα αλανιαρα συνταγη μπαρμπαρίγου, σάλτσα μιλανέζα, κοττα βραστη, κοτοπουλο μιλανεζα συνταγες, κοτοπουλο μιλανεζα μπαρμπαριγου, κοτοπουλο με ασπρη σαλτσα μιλανεζα, κοτα βραστη σουπα αργυρω, κοτα βραστη αργυρω, κοτα βραστη ακης, το καλυτερο κοτοπουλο μιλανεζα

Tags: , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading