Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κόλλυβα βέφα, κολυβα παρλιαρος, κολυβα αργυρως, παρλιαρος κολυβα, κολλυβα, συνταγη για σιταρι κολυβα, πως φτιαχνω σιταρι, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, κολυβα βεφας αλεξιαδου, πως να φτιάξω σιτάρι, κολυβα πως φτιαχνονται, συνταγη για κολλυβα παρλιαρος, ΣΙΤΑΡΙ ΣΤΗΝ ΧΥΤΡΑ, κόλλυβα βέφας, ftiaxvwargurw, σιταρι για κολυβα, σιταρι για κολλυβα, βεφα αλεξιαδου συνταγη για κολλυβα, πως κανουμε τα κόλλυβα, κολυβα συνταγες αργυρως, ΚΟΛΥΒΑ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ, πως φτιαχνΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΌΛΛΥΒΑ, πως να κανω κολυβα, συνταγη για σταρι, συνταγι πως να κανο τα κολιβα, koliva sintagi, πως μαγιρευω το σταρι, πως κανουμε τα κολυβα, τα υλικα για κολλυβα και εκτελεση, πως στολιζωμε τα κολυβα αργυρω, πως θα κάνω κόλυβα, Υλικα για κολυβα, πως να βρασω σιταρι, συνταγη για νοστιμα κολυβα, φτιαχνω κολυβα συνταγη, πώς φτιάχνουμε στάρι, πωσ φτιαχνουμε το σιταρι, σιταρι αποφλοιωμενο συνταγες

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading