Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κόλλυβα βέφα, κολυβα παρλιαρος, κολυβα αργυρως, κολλυβα, παρλιαρος κολυβα, πως φτιαχνω σιταρι, κολυβα βεφας αλεξιαδου, koliva vefa, συνταγη για κολλυβα παρλιαρος, πως να φτιάξω σιτάρι, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, πως κανουμε τα κολυβα, koliva sintagi, ΣΙΤΑΡΙ ΣΤΗΝ ΧΥΤΡΑ, σιταρι για κολυβα, κολυβα συνταγες αργυρως, σιταρι χυτρα, ΚΟΛΥΒΑ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ, πωσ βραζω σιταρι;, συνταγη για σταρι, pos kanoume koliva, πως φτιαχνΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΌΛΛΥΒΑ, πως να κανω κολυβα, πως να βρασω σιταρι, πως να βρασω το σιταρι, σιταρι κολυβα συνταγη, πωσ φτιαχνουμε το σιταρι, σιταρι στη χυτρα, σπερνα βεφας, πώς φτιάχνουμε στάρι, οι καλυτερεσ συνταγεσ για κολλυβα, πως φτιαχνεται το σιταρι, κολυβασυνταγητηςβεφας, κολυβασυνταγηβεφαςαλεξιαδου, πως στολιζωμε τα κολυβα αργυρω, sintages koliba, Υλικα για κολυβα, sintagi kolliba

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading