Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κόλλυβα βέφα, κολλυβα, κολυβα παρλιαρος, κολυβα αργυρως, παρλιαρος κολυβα, πως φτιαχνω σιταρι, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, κολυβα βεφα αλεξιαδου, βεφα κολυβα, πως κανω κολυβα, σταρι, πως να βρασω κολιβα, σιταρι για κολυβ βεφας, πως να βρασω κολυβα, υλικα για κολλυβο, κρητικα, για συταγες βεφα αλεξιαδου, κολιβα συνταγεσ, stari kollyba argyrv, κολυβα τις βεφας, πως φτιαχνω σταρι, βεφα αλεξιαδου κολυβα, βεφα αλεξιαδου κολιβα συνταγη, σταρι βεφα, συνταγη για κολιβα, συνταγη για σταρι, συνταγη γλυκο σιταρι με καρυδια, συνταγη κολυβα βεφα, θελο να βρασο σταρι, πως φτιαχνω κολυβα αργυρουλα, πως φτιαχνουμε συαρι, κολυβαβεφα, κολυβα βεφας αλεξιαδου, κολυα βεφας, κολλυβα βεφας, πως βραζω σιταρι, πως κανουμε τα κολιβα, kollyva vefas

Comments are closed.