Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, κόλλυβα βέφα, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κολυβα παρλιαρος, παρλιαρος κολυβα, κολυβα αργυρως, συνταγη για σιταρι κολυβα, κολλυβα, ποτε φτιαχνουμε κολυβα, σιταρι στη χυτρα, κολυβα πως φτιαχνονται, η καλυτερη συνταγη για κολυβα, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, ftiaxvwargurw, κόλλυβα βέφας, κολυβα βεφας αλεξιαδου, σιταρι για κολλυβα, βεφα αλεξιαδου συνταγη για κολλυβα, συνταγι πως να κανο τα κολιβα, πως κανουμε τα κόλλυβα, κολυβα συνταγες αργυρως, κολυβα στη χυτρα, κολυβα σουπα, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΣΙΤΑΡΙ, σιταρι για κολυβα, συνταγη για κολλυβα παρλιαρος, κολυβα στην χυτρα, πως να φτιάξω σιτάρι, πωσ φτιαχνουμε το σιταρι, πως να βρασω σιταρι, πως μαγιρευω το σταρι, πως θα κάνω κόλυβα, κολυβα συνταγη με κυμινο, κολυβα της βεφα αλεξιαδου, πως φτιαχνω σιταρι, πώς φτιάχνουμε στάρι, νοστιμα κολυβα, σιταρι αποφλοιωμενο συνταγες, συνταγη για νοστιμα κολυβα, τα υλικα για κολλυβα και εκτελεση

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading