Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κόλλυβα βέφα, κολλυβα, κολυβα παρλιαρος, κολυβα αργυρως, παρλιαρος κολυβα, πως φτιαχνω σιταρι, κολυβα βεφα αλεξιαδου, σταρι, μνημοσινο συνταγες και στολισμος, πως κανω κολυβα, πως φτιαχνουμε τη βαρβαρα, υλικα για κολλυβο, πως κανουμε βαρβαρα, κρητικα, πως βραζω κολυβα, τα υλικα που βαζουμε για τα κολιβα, συνταγη γλυκο σιταρι με καρυδια, συνταγη για σταρι, συνταγη για κολιβα, στολισμα σταριου, σταρι βραστο, κολλυβα βεφας, κολυα βεφας, κολυβα βεβα, κολυβα τις βεφας, πως να φτιάξω κολιβα, πως να κάνω κόλλυβα βεφας, πως κανουμε τα κολιβα, Koliba sintagi

Comments are closed.