Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, κόλλυβα βέφα, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κολυβα παρλιαρος, παρλιαρος κολυβα, κολυβα αργυρως, κολλυβα, συνταγη για σιταρι κολυβα, ποτε φτιαχνουμε κολυβα, σιταρι στη χυτρα, κολυβα πως φτιαχνονται, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, κόλλυβα βέφας, σιταρι για κολλυβα, ftiaxvwargurw, κολυβα βεφας αλεξιαδου, βεφα αλεξιαδου συνταγη για κολλυβα, συνταγι πως να κανο τα κολιβα, κολυβα σουπα, πως κανουμε τα κόλλυβα, κολυβα συνταγες αργυρως, συνταγη για κολλυβα παρλιαρος, σιταρι για κολυβα, κολυβα στη χυτρα, κολυβα της βεφα αλεξιαδου, κολυβα συνταγη με κυμινο, κολυβα συνταγη Αργυρως, κολυβα στην χυτρα, νοστιμα κολυβα, πως θα κάνω κόλυβα, τα υλικα για κολλυβα και εκτελεση, σπερνα βεφας, ΣΙΤΑΡΙ ΣΤΗΝ ΧΥΤΡΑ, σιταρι κολυβα, σιταρι αποφλοιωμενο συνταγες, πως φτιαχνω σιταρι, πωσ φτιαχνουμε το σιταρι, πώς φτιάχνουμε στάρι, συνταγη για νοστιμα κολυβα, πως να βρασω σιταρι

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading