Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κόλλυβα βέφα, κολλυβα, κολυβα παρλιαρος, κολυβα αργυρως, παρλιαρος κολυβα, πως φτιαχνω σιταρι, κολυβα βεφας αλεξιαδου, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, σιταρι στη χυτρα, συνταγη για κολλυβα παρλιαρος, πως να βρασω σιταρι, συνταγη για σταρι, http://syntages nets gr/sintages-mageirikis/κόλλυβα/, βεφα κολυβα, σταρι κολυβα, σιταρι για κολυβ βεφας, ΠΩς ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΡΙ, www βεφας κολυβα, σταρι, κολυβα βεφα αλεξιαδου, αλεξιαδου κολυβα, πως να βρασω κολυβα, stari kollyba argyrv, πωσ να βρασω κολλυβα, pws kanoume koliva, Πως φτιαχνετε το συταρι, σιταρι για κολυβα στη χυτρα, πως κανουμε βαρβαρα, πως φτιαχνω κολυβα βεφα, για συταγες βεφα αλεξιαδου, συνταγη για κολιβα, πως να βρασω σταρι, σχεδια για κολλυφα, χπως φτιαχνουμε κολλυβα, σιταρι αργυρω, σταρι βεφα, συνταγες κολλυβων, σιταρι για μνημοσινο

Comments are closed.