Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, κόλλυβα βέφα, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κολυβα παρλιαρος, παρλιαρος κολυβα, κολυβα αργυρως, κολλυβα, συνταγη για σιταρι κολυβα, πως φτιαχνω σιταρι, κολυβα πως φτιαχνονται, κολυβα βεφας αλεξιαδου, κόλλυβα βέφας, ΣΙΤΑΡΙ ΣΤΗΝ ΧΥΤΡΑ, βεφα αλεξιαδου συνταγη για κολλυβα, σιταρι για κολυβα, σιταρι για κολλυβα, ftiaxvwargurw, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, κολυβα συνταγες αργυρως, κολυβα σουπα, ΚΟΛΥΒΑ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ, πως κανουμε τα κόλλυβα, συνταγι πως να κανο τα κολιβα, συνταγη για κολλυβα παρλιαρος, πώς φτιάχνουμε στάρι, κολυβα της βεφα αλεξιαδου, κολυβα συνταγη Αργυρως, πως να φτιάξω σιτάρι, πως στολιζωμε τα κολυβα αργυρω, πως να βρασω σιταρι, κολυβα συνταγη με κυμινο, πως μαγιρευω το σταρι, πωσ φτιαχνουμε το σιταρι, πως θα κάνω κόλυβα, νοστιμα κολυβα, κολυβα στην χυτρα, Υλικα για κολυβα, τα υλικα για κολλυβα και εκτελεση, πως κανουμε τα κολυβα, συνταγη για νοστιμα κολυβα

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading