Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, κόλλυβα βέφα, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κολυβα παρλιαρος, παρλιαρος κολυβα, κολυβα αργυρως, κολλυβα, συνταγη για σιταρι κολυβα, ποτε φτιαχνουμε κολυβα, σιταρι στη χυτρα, κολυβα πως φτιαχνονται, κολυβα βεφας αλεξιαδου, σιταρι για κολλυβα, βεφα αλεξιαδου συνταγη για κολλυβα, ftiaxvwargurw, κόλλυβα βέφας, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, πως κανουμε τα κόλλυβα, κολυβα στη χυτρα, σιταρι για κολυβα, κολυβα συνταγες αργυρως, κολυβα σουπα, συνταγι πως να κανο τα κολιβα, συνταγη για κολλυβα παρλιαρος, πώς φτιάχνουμε στάρι, πως να φτιάξω σιτάρι, νοστιμα κολυβα, πως να βρασω σιταρι, κολυβα της βεφα αλεξιαδου, κολυβα στην χυτρα, κολυβα συνταγη με κυμινο, πως μαγιρευω το σταρι, πως θα κάνω κόλυβα, πωσ φτιαχνουμε το σιταρι, κολυβα συνταγη Αργυρως, σιταρι αποφλοιωμενο συνταγες, συνταγη για νοστιμα κολυβα, τα υλικα για κολλυβα και εκτελεση, Υλικα για κολυβα, βεφα αλεξιαδου koliva

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading