Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κόλλυβα βέφα, κολλυβα, κολυβα παρλιαρος, κολυβα αργυρως, παρλιαρος κολυβα, κολυβα βεφας αλεξιαδου, πως φτιαχνω σιταρι, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, koliva vefa, συνταγη για κολλυβα παρλιαρος, σταρι κολυβα, σιταρι στη χυτρα, πως κανουμε τα κολυβα, συνταγη για σταρι, http://syntages nets gr/sintages-mageirikis/κόλλυβα/, πως να βρασω σιταρι, koliva sintagi, σιταρι χυτρα, ΠΩς ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΡΙ, pos kanoume koliva, κολυβα συνταγη Αργυρως, αλεξιαδου κολυβα, πωσ βραζω σιταρι;, βεφα κολυβα, πως φτιαχνω κολυβα?, κολυβασυνταγηβεφααλεξιαδου, πως να βρασω το σιταρι, κολυβασυνταγηβεφαςαλεξιαδου, πως κανουμε βαρβαρα, πωσ να βρασω κολλυβα, πως φτιαχνω κολυβα βεφα, κολυβασυνταγητηςβεφας, sintagi kolliba, συνταγη για κολιβα, pws kanoume koliva, σιταρι για κολυβα στη χυτρα, sintages koliba, κολυβα βεφα αλεξιαδου

Comments are closed.