Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κόλλυβα βέφα, κολυβα παρλιαρος, κολυβα αργυρως, παρλιαρος κολυβα, κολλυβα, κολυβα βεφας αλεξιαδου, πως φτιαχνω σιταρι, koliva vefa, πως να φτιάξω σιτάρι, συνταγη για κολλυβα παρλιαρος, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, σιταρι για κολλυβα, koliva sintagi, ΣΙΤΑΡΙ ΣΤΗΝ ΧΥΤΡΑ, σιταρι για κολυβα, πως κανουμε τα κολυβα, κολυβα συνταγες αργυρως, ΚΟΛΥΒΑ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ, πως να βρασω σιταρι, pos kanoume koliva, πως φτιαχνΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΌΛΛΥΒΑ, πωσ βραζω σιταρι;, πως να κανω κολυβα, σιταρι χυτρα, συνταγη για σταρι, συνταγες της Αργυρως κολυβα, κολυβασυνταγηβεφαςαλεξιαδου, σπερνα βεφας, πως να βρασω το σιταρι, πως στολιζωμε τα κολυβα αργυρω, πως φτιαχνεται το σιταρι, σιταρι κολυβα συνταγη, πώς φτιάχνουμε στάρι, πωσ φτιαχνουμε το σιταρι, συνταγη βεφας για κολυβα, κολυβα αλεξιαδου, koliba sintagi, φτιαχνω κολυβα συνταγη

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading