Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, κόλλυβα βέφα, κολυβα παρλιαρος, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κολυβα αργυρως, παρλιαρος κολυβα, συνταγη για σιταρι κολυβα, ποτε φτιαχνουμε κολυβα, κολλυβα, η καλυτερη συνταγη για κολυβα, σιταρι στη χυτρα, κολυβα πως φτιαχνονται, βεφα αλεξιαδου συνταγη για κολλυβα, κολυβα βεφας αλεξιαδου, σιταρι για κολλυβα, κόλλυβα βέφας, ftiaxvwargurw, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, πως κανουμε τα κόλλυβα, κολλυβα παρλιαρος, κολυβα σουπα, σιταρι για κολυβα, κολυβα στη χυτρα, πωσ να φτιάξω κολιβα, συνταγι πως να κανο τα κολιβα, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΣΙΤΑΡΙ, συνταγη για κολλυβα παρλιαρος, πωσ φτιαχνω κολυβα για τα σαραντα, πωσ φτιαχνουμε το σιταρι, πως φτιαχνω σιταρι, κολυβα στην χυτρα, κολυβα συνταγες αργυρως, σιταρι αποφλοιωμενο συνταγες, πως να φτιάξω σιτάρι, πως μαγιρευω το σταρι, πως θα κάνω κόλυβα, οι καλυτερεσ συνταγεσ για κολυβα, νοστιμα κολυβα, κολυβα της βεφα αλεξιαδου, πως βραζω κολλυβα

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading