Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κόλλυβα βέφα, κολλυβα, κολυβα παρλιαρος, κολυβα αργυρως, παρλιαρος κολυβα, πως φτιαχνω σιταρι, κολυβα βεφας αλεξιαδου, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, συνταγη για κολλυβα παρλιαρος, σιταρι στη χυτρα, http://syntages nets gr/sintages-mageirikis/κόλλυβα/, πως να βρασω σιταρι, σταρι κολυβα, συνταγη για σταρι, βεφα κολυβα, ΠΩς ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΡΙ, σταρι, www βεφας κολυβα, αλεξιαδου κολυβα, κολυβα συνταγη Αργυρως, πως φτιαχνω κολυβα?, συνταγη για κολιβα, πως κανουμε βαρβαρα, πως φτιαχνω κολυβα βεφα, pws kanoume koliva, Πως φτιαχνετε το συταρι, πωσ να βρασω κολλυβα, κολυβα βεφα αλεξιαδου, σιταρι για κολυβα στη χυτρα, πως να βρασω σταρι, σχεδια για κολλυφα, πως φτιαχνουμε κολλυβα;, ως να διακοσμησω το σταρι, σιταρι, σιταρι αργυρω, συνταγη για σιταρι, σιταρι για μνημοσινο, βεφα αλεξιαδου συταγες για κολυβα

Comments are closed.