Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, κόλλυβα βέφα, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κολυβα παρλιαρος, παρλιαρος κολυβα, κολυβα αργυρως, κολλυβα, συνταγη για σιταρι κολυβα, κολυβα πως φτιαχνονται, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, πως φτιαχνω σιταρι, κολυβα βεφας αλεξιαδου, ftiaxvwargurw, σιταρι για κολλυβα, σιταρι για κολυβα, ΣΙΤΑΡΙ ΣΤΗΝ ΧΥΤΡΑ, κόλλυβα βέφας, βεφα αλεξιαδου συνταγη για κολλυβα, πως κανουμε τα κόλλυβα, ΚΟΛΥΒΑ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ, κολυβα σουπα, κολυβα συνταγες αργυρως, συνταγη για κολλυβα παρλιαρος, συνταγι πως να κανο τα κολιβα, νοστιμα κολυβα, Υλικα για κολυβα, κολυβα της βεφα αλεξιαδου, κολυβα συνταγη με κυμινο, πως θα κάνω κόλυβα, πως μαγιρευω το σταρι, συνταγη για νοστιμα κολυβα, σπερνα βεφας, σιταρι κολυβα, σιταρι αποφλοιωμενο συνταγες, πωσ φτιαχνουμε το σιταρι, πώς φτιάχνουμε στάρι, πως στολιζωμε τα κολυβα αργυρω, τα υλικα για κολλυβα και εκτελεση, πως να βρασω σιταρι, πως να φτιάξω σιτάρι

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading