Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κόλλυβα βέφα, κολλυβα, κολυβα παρλιαρος, κολυβα αργυρως, παρλιαρος κολυβα, πως φτιαχνω σιταρι, κολυβα βεφας αλεξιαδου, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, συνταγη για κολλυβα παρλιαρος, http://syntages nets gr/sintages-mageirikis/κόλλυβα/, συνταγη για σταρι, σταρι κολυβα, πως να βρασω σιταρι, σιταρι στη χυτρα, αλεξιαδου κολυβα, www βεφας κολυβα, ΠΩς ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΡΙ, βεφα κολυβα, κολυβα συνταγη Αργυρως, σταρι, Πως φτιαχνετε το συταρι, πως φτιαχνω κολυβα?, πως φτιαχνω κολυβα βεφα, πως κανουμε βαρβαρα, συνταγη για κολιβα, πωσ να βρασω κολλυβα, πως να βρασω σταρι, σιταρι για κολυβα στη χυτρα, κολυβα βεφα αλεξιαδου, pws kanoume koliva, μαμμας κολυβα, σιταρι για μνημοσινο, βραζω κολυβα στην χυτρα, σιταρι αργυρω, σιταρι, θα σας βρασω το σιταρι, θρακιωτικα κολυβα, βεφα αλεξιαδου συταγες για κολυβα

Comments are closed.