Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κόλλυβα βέφα, κολλυβα, κολυβα παρλιαρος, κολυβα αργυρως, παρλιαρος κολυβα, πως φτιαχνω σιταρι, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, σιταρι στη χυτρα, κολυβα βεφα αλεξιαδου, πως να βρασω σιταρι, βεφα κολυβα, σταρι κολυβα, πως να βρασω κολιβα, σιταρι για κολυβ βεφας, σταρι, www βεφας κολυβα, πως να βρασω σταρι, κολιβα συνταγεσ, σιταρι για κολυβα στη χυτρα, πως να βρασω κολυβα, Πως φτιαχνετε το συταρι, για συταγες βεφα αλεξιαδου, stari kollyba argyrv, κολυβα στολισμα, θελο να βρασο σταρι, πως φτιαχνω σταρι, σιταρι, βεφα αλεξιαδου κολυβα, βεφα αλεξιαδου κολιβα συνταγη, σταρι βεφα, pos tha kanoume koliva, συνταγες κολλυβων, συνταγη κολυβα βεφα, σχεδια για κολλυφα, κολιβα για μνημοσινο συνταγη, πως φτιαχνω κολυβα αργυρουλα, κολυβαβεφα, κολυβα βρφα

Comments are closed.