Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, κόλλυβα βέφα, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κολυβα παρλιαρος, παρλιαρος κολυβα, κολυβα αργυρως, συνταγη για σιταρι κολυβα, ποτε φτιαχνουμε κολυβα, κολλυβα, η καλυτερη συνταγη για κολυβα, σιταρι στη χυτρα, κολυβα πως φτιαχνονται, βεφα αλεξιαδου συνταγη για κολλυβα, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, ftiaxvwargurw, κολυβα βεφας αλεξιαδου, κόλλυβα βέφας, σιταρι για κολλυβα, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΣΙΤΑΡΙ, κολυβα σουπα, κολλυβα παρλιαρος, συνταγι πως να κανο τα κολιβα, συνταγη για κολλυβα παρλιαρος, πως κανουμε τα κόλλυβα, κολυβα συνταγες αργυρως, πωσ να φτιάξω κολιβα, κολυβα στη χυτρα, σιταρι για κολυβα, νοστιμα κολυβα, κολυβα συνταγη με κυμινο, κολυβα στην χυτρα, συνταγη για νοστιμα κολυβα, κολυβα της βεφα αλεξιαδου, πως βραζω κολλυβα, τα υλικα για κολλυβα και εκτελεση, σπερνα βεφας, ΣΙΤΑΡΙ ΣΤΗΝ ΧΥΤΡΑ, σιταρι κολυβα, σιταρι αποφλοιωμενο συνταγες, πως φτιαχνω σιταρι

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading