Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κόλλυβα βέφα, κολυβα παρλιαρος, κολυβα αργυρως, παρλιαρος κολυβα, κολλυβα, πως φτιαχνω σιταρι, κολυβα βεφας αλεξιαδου, κολυβα πως φτιαχνονται, πως να φτιάξω σιτάρι, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, συνταγη για κολλυβα παρλιαρος, ftiaxvwargurw, κόλλυβα βέφας, πως κανουμε τα κολυβα, βεφα αλεξιαδου συνταγη για κολλυβα, σιταρι για κολυβα, σιταρι για κολλυβα, ΣΙΤΑΡΙ ΣΤΗΝ ΧΥΤΡΑ, πως κανουμε τα κόλλυβα, koliva sintagi, πως να κανω κολυβα, συνταγη για σταρι, κολυβα συνταγες αργυρως, ΚΟΛΥΒΑ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ, πως φτιαχνΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΌΛΛΥΒΑ, συνταγη βεφας για κολυβα, φτιαχνω κολυβα συνταγη, πώς φτιάχνουμε στάρι, κολυβα αλεξιαδου, πως να βρασω σιταρι, Υλικα για κολυβα, σιταρι κολυβα συνταγη, σπερνα βεφας, πως στολιζωμε τα κολυβα αργυρω, συνταγες της Αργυρως κολυβα, πως φτιαχνεται το σιταρι, συνταγη για νοστιμα κολυβα, πωσ φτιαχνουμε το σιταρι

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading