Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κόλλυβα βέφα, κολλυβα, κολυβα παρλιαρος, κολυβα αργυρως, παρλιαρος κολυβα, πως φτιαχνω σιταρι, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, κολυβα βεφα αλεξιαδου, σιταρι στη χυτρα, πως να βρασω σιταρι, βεφα κολυβα, σταρι, πως να βρασω κολιβα, σιταρι για κολυβ βεφας, για συταγες βεφα αλεξιαδου, πως να βρασω κολυβα, stari kollyba argyrv, κολιβα συνταγεσ, πως φτιαχνω κολυβα αργυρουλα, συνταγες κολλυβων, συνταγη γλυκο σιταρι με καρυδια, συνταγη για κολιβα, χπως φτιαχνουμε κολλυβα, συνταγη κολυβα βεφα, σχεδια για κολλυφα, πως φτιαχνω σταρι, σταρι βεφα, πως φτιαχνουμε συαρι, πως να κάνω κόλλυβα βεφας, βεφα αλεξιαδου κολιβα συνταγη, βεφα αλεξιαδου κολυβα, θελο να βρασο σταρι, κολιβα για μνημοσινο συνταγη, kollyva vefas, κολλυβα βεφας, κολυβα βεφας αλεξιαδου, κολυβα στολισμα, κολυβα τις βεφας

Comments are closed.