Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, κόλλυβα βέφα, κολυβα παρλιαρος, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, παρλιαρος κολυβα, κολυβα αργυρως, συνταγη για σιταρι κολυβα, κολλυβα, ποτε φτιαχνουμε κολυβα, η καλυτερη συνταγη για κολυβα, σιταρι στη χυτρα, κολυβα πως φτιαχνονται, κόλλυβα βέφας, ftiaxvwargurw, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, κολυβα βεφας αλεξιαδου, βεφα αλεξιαδου συνταγη για κολλυβα, κολλυβα παρλιαρος, κολυβα σουπα, κολυβα στη χυτρα, συνταγι πως να κανο τα κολιβα, σιταρι για κολλυβα, σιταρι για κολυβα, πωσ να φτιάξω κολιβα, πως κανουμε τα κόλλυβα, συνταγη για κολλυβα παρλιαρος, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΣΙΤΑΡΙ, κολυβα συνταγη με κυμινο, πωσ φτιαχνω κολυβα για τα σαραντα, πως μαγιρευω το σταρι, πως φτιαχνω σιταρι, κολυβα συνταγες αργυρως, κολυβα στην χυτρα, pos ftiaxnonte ta koliba, κολυβα της βεφα αλεξιαδου, νοστιμα κολυβα, οι καλυτερεσ συνταγεσ για κολυβα, τα υλικα για κολλυβα και εκτελεση, το καλυτερο σιταρι ΓΙΑ ΚΟΛΛΥΒΑ, πως φτιαχνουμε κολυβα αργυρω

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading