Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κόλλυβα βέφα, κολυβα παρλιαρος, κολλυβα, κολυβα αργυρως, παρλιαρος κολυβα, κολυβα βεφας αλεξιαδου, πως φτιαχνω σιταρι, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, koliva vefa, πως να φτιάξω σιτάρι, συνταγη για κολλυβα παρλιαρος, koliva sintagi, πως κανουμε τα κολυβα, πως να βρασω σιταρι, πωσ βραζω σιταρι;, κολυβα συνταγη Αργυρως, πως να κανω κολυβα, σιταρι χυτρα, συνταγη για σταρι, πως φτιαχνΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΌΛΛΥΒΑ, pos kanoume koliva, σταρι κολυβα, φτιαχνω κολυβα συνταγη, συνταγη βεφας για κολυβα, συνταγες της Αργυρως κολυβα, κολυβασυνταγητηςβεφας, πως κανουμε βαρβαρα, σιταρι στη χυτρα, σιταρι κολυβα συνταγη, πως φτιαχνω κολυβα?, πως να βρασω το σιταρι, πως φτιαχνεται το σιταρι, οι καλυτερεσ συνταγεσ για κολλυβα, βεφα κολυβα, κολυβα αλεξιαδου, κολυβα βεφα αλεξιαδου, pws kanoume koliva, κολυβασυνταγηβεφααλεξιαδου

Comments are closed.