Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, κόλλυβα βέφα, κολυβα παρλιαρος, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κολυβα αργυρως, παρλιαρος κολυβα, συνταγη για σιταρι κολυβα, ποτε φτιαχνουμε κολυβα, κολλυβα, σιταρι στη χυτρα, η καλυτερη συνταγη για κολυβα, κολυβα πως φτιαχνονται, κόλλυβα βέφας, ftiaxvwargurw, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, κολυβα βεφας αλεξιαδου, σιταρι για κολλυβα, βεφα αλεξιαδου συνταγη για κολλυβα, σιταρι για κολυβα, κολυβα στη χυτρα, κολυβα σουπα, πωσ να φτιάξω κολιβα, συνταγι πως να κανο τα κολιβα, πως κανουμε τα κόλλυβα, συνταγη για κολλυβα παρλιαρος, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΣΙΤΑΡΙ, κολλυβα παρλιαρος, κολυβα συνταγες αργυρως, σιταρι αποφλοιωμενο συνταγες, πως μαγιρευω το σταρι, κολυβα στην χυτρα, πως να φτιάξω σιτάρι, πως θα κάνω κόλυβα, πως βραζω κολλυβα, πωσ φτιαχνω κολυβα για τα σαραντα, πως φτιαχνω σιταρι, κολυβα συνταγη με κυμινο, οι καλυτερεσ συνταγεσ για κολυβα, κολυβα της βεφα αλεξιαδου, νοστιμα κολυβα

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading