Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, κόλλυβα βέφα, κολυβα παρλιαρος, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κολυβα αργυρως, παρλιαρος κολυβα, συνταγη για σιταρι κολυβα, ποτε φτιαχνουμε κολυβα, κολλυβα, σιταρι στη χυτρα, κολυβα πως φτιαχνονται, η καλυτερη συνταγη για κολυβα, κόλλυβα βέφας, βεφα αλεξιαδου συνταγη για κολλυβα, ftiaxvwargurw, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, σιταρι για κολλυβα, κολυβα βεφας αλεξιαδου, σιταρι για κολυβα, κολλυβα παρλιαρος, κολυβα σουπα, κολυβα στη χυτρα, πως κανουμε τα κόλλυβα, συνταγι πως να κανο τα κολιβα, πωσ να φτιάξω κολιβα, ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ ΣΙΤΑΡΙ, συνταγη για κολλυβα παρλιαρος, κολυβα συνταγες αργυρως, πως βραζω κολλυβα, οι καλυτερεσ συνταγεσ για κολυβα, πως μαγιρευω το σταρι, νοστιμα κολυβα, πως να φτιάξω σιτάρι, πως θα κάνω κόλυβα, πωσ φτιαχνω κολυβα για τα σαραντα, κολυβα της βεφα αλεξιαδου, κολυβα συνταγη με κυμινο, πως φτιαχνω σιταρι, κολυβα στην χυτρα, κολυβα με αποφλοιωμενο σταρι

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading