Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κόλλυβα βέφα, κολλυβα, κολυβα παρλιαρος, κολυβα αργυρως, παρλιαρος κολυβα, κολυβα βεφας αλεξιαδου, πως φτιαχνω σιταρι, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, συνταγη για κολλυβα παρλιαρος, koliva vefa, http://syntages nets gr/sintages-mageirikis/κόλλυβα/, συνταγη για σταρι, koliva sintagi, σιταρι στη χυτρα, σταρι κολυβα, πως να βρασω σιταρι, κολυβα συνταγη Αργυρως, πωσ βραζω σιταρι;, σιταρι χυτρα, ΠΩς ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΡΙ, αλεξιαδου κολυβα, www βεφας κολυβα, βεφα κολυβα, pos kanoume koliva, πωσ να βρασω κολλυβα, pws kanoume koliva, πως φτιαχνω κολυβα?, πως φτιαχνω κολυβα βεφα, Πως φτιαχνετε το συταρι, πως κανουμε βαρβαρα, sintages koliba, πως να βρασω το σιταρι, κολυβασυνταγητηςβεφας, κολυβασυνταγηβεφαςαλεξιαδου, κολυβασυνταγηβεφααλεξιαδου, σιταρι για κολυβα στη χυτρα, συνταγη για κολιβα, κολυβα βεφα αλεξιαδου

Comments are closed.