Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, κόλλυβα βέφα, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κολυβα παρλιαρος, παρλιαρος κολυβα, κολυβα αργυρως, κολλυβα, συνταγη για σιταρι κολυβα, ποτε φτιαχνουμε κολυβα, κολυβα πως φτιαχνονται, σιταρι στη χυτρα, βεφα αλεξιαδου συνταγη για κολλυβα, κολυβα βεφας αλεξιαδου, κόλλυβα βέφας, σιταρι για κολλυβα, ftiaxvwargurw, ΣΙΤΑΡΙ ΣΤΗΝ ΧΥΤΡΑ, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, πως κανουμε τα κόλλυβα, κολυβα συνταγες αργυρως, κολυβα σουπα, συνταγι πως να κανο τα κολιβα, σιταρι για κολυβα, συνταγη για κολλυβα παρλιαρος, Υλικα για κολυβα, νοστιμα κολυβα, συνταγη για νοστιμα κολυβα, πως να φτιάξω σιτάρι, τα υλικα για κολλυβα και εκτελεση, κολυβα της βεφα αλεξιαδου, κολυβα συνταγη με κυμινο, σπερνα βεφας, σιταρι κολυβα, πως θα κάνω κόλυβα, σιταρι αποφλοιωμενο συνταγες, πωσ φτιαχνουμε το σιταρι, πώς φτιάχνουμε στάρι, πως φτιαχνω σιταρι, πως μαγιρευω το σταρι, πως να βρασω σιταρι

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading