Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, κόλλυβα βέφα, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κολυβα παρλιαρος, παρλιαρος κολυβα, κολυβα αργυρως, συνταγη για σιταρι κολυβα, κολλυβα, ποτε φτιαχνουμε κολυβα, κολυβα πως φτιαχνονται, σιταρι στη χυτρα, ΣΙΤΑΡΙ ΣΤΗΝ ΧΥΤΡΑ, κόλλυβα βέφας, κολυβα βεφας αλεξιαδου, σιταρι για κολλυβα, βεφα αλεξιαδου συνταγη για κολλυβα, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, ftiaxvwargurw, κολυβα συνταγες αργυρως, κολυβα σουπα, πως κανουμε τα κόλλυβα, σιταρι για κολυβα, συνταγι πως να κανο τα κολιβα, συνταγη για κολλυβα παρλιαρος, κολυβα συνταγη Αργυρως, σιταρι κολυβα, κολυβα συνταγη με κυμινο, κολυβα της βεφα αλεξιαδου, νοστιμα κολυβα, πωσ φτιαχνουμε το σιταρι, τα υλικα για κολλυβα και εκτελεση, πώς φτιάχνουμε στάρι, πως θα κάνω κόλυβα, πως να φτιάξω σιτάρι, koliba sintagi, πως μαγιρευω το σταρι, πως να βρασω σιταρι, πως φτιαχνω σιταρι, Υλικα για κολυβα, σιταρι αποφλοιωμενο συνταγες

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading