Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κόλλυβα βέφα, κολλυβα, κολυβα παρλιαρος, κολυβα αργυρως, πως φτιαχνω σιταρι, παρλιαρος κολυβα, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, συνταγη για κολλυβα παρλιαρος, σιταρι στη χυτρα, βεφα κολυβα, κολυβα βεφα αλεξιαδου, πως να βρασω σιταρι, συνταγη για σταρι, σταρι κολυβα, http://syntages nets gr/sintages-mageirikis/κόλλυβα/, πως να βρασω κολιβα, σιταρι για κολυβ βεφας, ΠΩς ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΡΙ, σταρι, www βεφας κολυβα, αλεξιαδου κολυβα, πως να βρασω κολυβα, stari kollyba argyrv, σιταρι για κολυβα στη χυτρα, πωσ να βρασω κολλυβα, Πως φτιαχνετε το συταρι, πως φτιαχνω κολυβα βεφα, κολιβα συνταγεσ, για συταγες βεφα αλεξιαδου, συνταγη για κολιβα, πως να βρασω σταρι, σχεδια για κολλυφα, χπως φτιαχνουμε κολλυβα, συνταγες κολλυβων, σιταρι, σιταρι για μνημοσινο, συνταγη κολυβα βεφα, σταρι βεφα

Comments are closed.