Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κόλλυβα βέφα, κολλυβα, κολυβα παρλιαρος, κολυβα αργυρως, παρλιαρος κολυβα, πως φτιαχνω σιταρι, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, σιταρι στη χυτρα, βεφα κολυβα, κολυβα βεφα αλεξιαδου, πως να βρασω σιταρι, σταρι, σιταρι για κολυβ βεφας, www βεφας κολυβα, πως να βρασω κολιβα, κολιβα συνταγεσ, stari kollyba argyrv, Πως φτιαχνετε το συταρι, πως να βρασω σταρι, πως να βρασω κολυβα, για συταγες βεφα αλεξιαδου, βεφα αλεξιαδου κολιβα συνταγη, πως φτιαχνω σταρι, σιταρι, κολιβα πως φτιαχνονται, kollyva vefas, βεφα αλεξιαδου κολυβα, σταρι βεφα, συνταγες κολλυβων, συνταγη κολυβα βεφα, σχεδια για κολλυφα, pos tha kanoume koliva, κολυβα βεφας αλεξιαδου, ποσα λεπτα βραζουμε το σισαμι για τα κολιβα, πως βραζω σιταρι, κολυβαβεφα, κολυβα βρφα, κολυβα στολισμα

Comments are closed.