Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κόλλυβα βέφα, κολυβα παρλιαρος, κολυβα αργυρως, κολλυβα, παρλιαρος κολυβα, πως φτιαχνω σιταρι, κολυβα βεφας αλεξιαδου, koliva vefa, πως να φτιάξω σιτάρι, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, συνταγη για κολλυβα παρλιαρος, κόλλυβα βέφας, ΣΙΤΑΡΙ ΣΤΗΝ ΧΥΤΡΑ, βεφα αλεξιαδου συνταγη για κολλυβα, σιταρι για κολυβα, πως κανουμε τα κολυβα, ftiaxvwargurw, koliva sintagi, σιταρι για κολλυβα, πως φτιαχνΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΌΛΛΥΒΑ, κολυβα συνταγες αργυρως, πως να κανω κολυβα, πωσ βραζω σιταρι;, ΚΟΛΥΒΑ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ, πως κανουμε τα κόλλυβα, πως να βρασω σιταρι, συνταγη για σταρι, κολυβασυνταγητηςβεφας, κολυβασυνταγηβεφαςαλεξιαδου, οι καλυτερεσ συνταγεσ για κολλυβα, σπερνα βεφας, σιταρι στη χυτρα, πώς φτιάχνουμε στάρι, πως να βρασω το σιταρι, πως φτιαχνεται το σιταρι, πωσ φτιαχνουμε το σιταρι, κολυβασυνταγηβεφααλεξιαδου, πως στολιζωμε τα κολυβα αργυρω

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading