Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, κόλλυβα βέφα, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κολυβα παρλιαρος, παρλιαρος κολυβα, κολυβα αργυρως, κολλυβα, συνταγη για σιταρι κολυβα, ποτε φτιαχνουμε κολυβα, κολυβα πως φτιαχνονται, σιταρι στη χυτρα, βεφα αλεξιαδου συνταγη για κολλυβα, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, κολυβα βεφας αλεξιαδου, σιταρι για κολλυβα, ftiaxvwargurw, κόλλυβα βέφας, ΣΙΤΑΡΙ ΣΤΗΝ ΧΥΤΡΑ, κολυβα στη χυτρα, πως κανουμε τα κόλλυβα, κολυβα σουπα, συνταγη για κολλυβα παρλιαρος, κολυβα συνταγες αργυρως, σιταρι για κολυβα, συνταγι πως να κανο τα κολιβα, κολυβα στην χυτρα, κολυβα συνταγη Αργυρως, κολυβα της βεφα αλεξιαδου, κολυβα συνταγη με κυμινο, νοστιμα κολυβα, πως θα κάνω κόλυβα, τα υλικα για κολλυβα και εκτελεση, σπερνα βεφας, σιταρι κολυβα, σιταρι αποφλοιωμενο συνταγες, πως φτιαχνω σιταρι, πωσ φτιαχνουμε το σιταρι, πώς φτιάχνουμε στάρι, συνταγη για νοστιμα κολυβα, πως να βρασω σιταρι

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading