Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κόλλυβα βέφα, κολυβα παρλιαρος, κολυβα αργυρως, παρλιαρος κολυβα, κολλυβα, πως φτιαχνω σιταρι, koliva vefa, κολυβα βεφας αλεξιαδου, πως να φτιάξω σιτάρι, συνταγη για κολλυβα παρλιαρος, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, ΣΙΤΑΡΙ ΣΤΗΝ ΧΥΤΡΑ, βεφα αλεξιαδου συνταγη για κολλυβα, πως κανουμε τα κολυβα, κόλλυβα βέφας, σιταρι για κολλυβα, σιταρι για κολυβα, ftiaxvwargurw, koliva sintagi, ΚΟΛΥΒΑ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ, πως να κανω κολυβα, κολυβα συνταγες αργυρως, συνταγη για σταρι, πως φτιαχνΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΌΛΛΥΒΑ, πως κανουμε τα κόλλυβα, πωσ βραζω σιταρι;, πώς φτιάχνουμε στάρι, πως να βρασω σιταρι, κολυβασυνταγηβεφααλεξιαδου, συνταγη βεφας για κολυβα, πωσ φτιαχνουμε το σιταρι, σιταρι κολυβα συνταγη, συνταγη για νοστιμα κολυβα, πως φτιαχνεται το σιταρι, φτιαχνω κολυβα συνταγη, πως στολιζωμε τα κολυβα αργυρω, σπερνα βεφας, συνταγες της Αργυρως κολυβα

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading