Κόλλυβα

20 Ιουλίου 2012
By
Υλικά: 
  • 500 γρ. σιτάρι αποφλοιωμένο
  • 250 γρ. καρύδια χοντροκομμένα
  • 200 γρ. ασπρισμένα αμύγδαλα, καβουρντισμένα, κομμένα σε μπαστουνάκια ή  χοντροαλεσμένα
  • 100 γρ.
Εκτέλεση: 

Καθαρίζουμε και πλένουμε πολύ καλά το σιτάρι, το βάζουμε σε μια κατσαρόλα, γεμίζουμε νερό, μέχρι να το σκεπάσει αρκετά και το μουσκεύουμε για 2-3 ώρες.

Στη συνέχεια το βράζουμε, με το νερό μέσα στο οποίο μούσκεψε, σε σιγανή φωτιά για 2 περίπου ώρες, έως ότου ανοίξει και φουσκώσει.

Πηγή αυτής της νόστιμης συνταγής μαγειρικής:

Συνταγές Μαμάς


Οι φωτογραφίες και τα κείμενα στον ιστότοπο Συνταγές Μαμάς παρέχονται υπό τους ορους της άδειας Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Μη Εμπορική Χρήση-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0

GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κολυβα συνταγη βεφα αλεξιαδου, πως φτιαχνω κολυβα αργυρω, κόλλυβα βέφα, κολλυβα, κολυβα παρλιαρος, κολυβα αργυρως, παρλιαρος κολυβα, πως φτιαχνω σιταρι, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΣΙΤΑΡΙ, συνταγη για κολλυβα παρλιαρος, σιταρι στη χυτρα, πως να βρασω σιταρι, κολυβα βεφα αλεξιαδου, http://syntages nets gr/sintages-mageirikis/κόλλυβα/, σταρι κολυβα, συνταγη για σταρι, βεφα κολυβα, ΠΩς ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΡΙ, σιταρι για κολυβ βεφας, σταρι, www βεφας κολυβα, αλεξιαδου κολυβα, σιταρι για κολυβα στη χυτρα, πως φτιαχνω κολυβα βεφα, Πως φτιαχνετε το συταρι, πως να βρασω σταρι, stari kollyba argyrv, πως να βρασω κολυβα, συνταγη για κολιβα, πωσ να βρασω κολλυβα, για συταγες βεφα αλεξιαδου, σταρι βεφα, συνταγες κολλυβων, χπως φτιαχνουμε κολλυβα, σχεδια για κολλυφα, σιταρι, σιταρι για μνημοσινο, συνταγη κολυβα βεφα, πως φτιαχνουμε συαρι, pos tha kanoume koliva

Comments are closed.