Κρουασάν με Mous σοκολάτας του Παρλιάρου!

11 Οκτωβρίου 2011
By
Η μους, που στα γαλλικά σημαίνει αφρός, ήταν για πολλά χρόνια αποκλειστικά γαλλική σπεσιαλιτέ. Άρχισε να μπαίνει στην κουζίνα των Άγγλων και των Αμερικάνων στις αρχές του 1900. Τα κρουασάν... Related posts:Ζύμη για κρουασάν Για να είναι το κρουασάν τραγανό εξωτερικά και αφράτο εσωτερικά,χωρίς... Τούρτα με μους σοκολάτας και φρούτα Υλικά συνταγής: CAKE 10 μεγάλα αυγά 300 γραμμάρια ζάχαρη 125... Σοκολατόπιτα από τις Γλυκές Αλχημείες και τον Στέλιο Παρλιάρο   ΥΛΙΚΑ: 120 γρ. κουβερτούρα 110 γρ. βούτυρο 4 αυγά... Κορνέ με κρέμα Νουγκατίνας από τα χεράκια του Παρλιάρου! ΥΛΙΚΑ: 1 φύλλο σφολιάτας 1 αυγό κρέμα νουγκατίνας αμύγδαλο φιλέ... Ρυζόγαλο με λεμόνι- Στέλιος Παρλιάρος – Γλυκιές Αλχημείες   Γευστική διαδρομή με γλυκοθεραπεία απο το Στέλιο Παρλιάρο στο...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: topSyntages.gr


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

portokalopita parliaros, χριστουγεννιάτικες συνταγές παρλιάρος, πορτοκαλοπιτα παρλιαρος γλυκες αλχημειες, κρουασαν παρλιαροσ, παρλιαρος κρουασαν, κρουασαν βουτυρου ΠΑΡΛΙΑΡΟς, κρουασαν παρλιαρου, κρουασανακια παρλιαρος, ζυμη για κρουασαν παρλιαρος, κρουασαν βουτυρου, συνταγή για κρουασάν παρλιάρος, κρουασαν σοκολατας παρλιαρος, παρλιαρος κρουασανακια, κρουασανακια βεφασ, κρουασάν σοκολατας, καντο οπως ο ακης ζυμη κρουασαν, ΣΠΑΛΙΑΡΟΣ ΓΛΥΚΑ, σκληρο αλευρι συνταγες, γλυκο κρουασάν με σοκολάτα, zymh krouasan, κρουασαν βουτυρου γλυκες αλχημειες, κουρασαν, γλυκο με κουρασαν σοκολατας, ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΑΝ, γλυκο με γεμοση κουρασαν βουτυρου, κρουασαν παρλιαρος γλυκες αλχημειες

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας