Κρουασάν με Mous σοκολάτας του Παρλιάρου!

11 Οκτωβρίου 2011
By
Η μους, που στα γαλλικά σημαίνει αφρός, ήταν για πολλά χρόνια αποκλειστικά γαλλική σπεσιαλιτέ. Άρχισε να μπαίνει στην κουζίνα των Άγγλων και των Αμερικάνων στις αρχές του 1900. Τα κρουασάν... Related posts:Ζύμη για κρουασάν Για να είναι το κρουασάν τραγανό εξωτερικά και αφράτο εσωτερικά,χωρίς... Τούρτα με μους σοκολάτας και φρούτα Υλικά συνταγής: CAKE 10 μεγάλα αυγά 300 γραμμάρια ζάχαρη 125... Σοκολατόπιτα από τις Γλυκές Αλχημείες και τον Στέλιο Παρλιάρο   ΥΛΙΚΑ: 120 γρ. κουβερτούρα 110 γρ. βούτυρο 4 αυγά... Κορνέ με κρέμα Νουγκατίνας από τα χεράκια του Παρλιάρου! ΥΛΙΚΑ: 1 φύλλο σφολιάτας 1 αυγό κρέμα νουγκατίνας αμύγδαλο φιλέ... Ρυζόγαλο με λεμόνι- Στέλιος Παρλιάρος – Γλυκιές Αλχημείες   Γευστική διαδρομή με γλυκοθεραπεία απο το Στέλιο Παρλιάρο στο...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: topSyntages.gr


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

χριστουγεννιάτικες συνταγές παρλιάρος, portokalopita parliaros, πορτοκαλοπιτα παρλιαρος γλυκες αλχημειες, κρουασαν παρλιαροσ, παρλιαρος κρουασαν, κρουασαν βουτυρου ΠΑΡΛΙΑΡΟς, κρουασαν παρλιαρου, κρουασανακια παρλιαρος, ζυμη για κρουασαν παρλιαρος, κρουασαν βουτυρου, συνταγή για κρουασάν παρλιάρος, κρουασαν σοκολατας παρλιαρος, παρλιαρος κρουασανακια, κρουασανακια βεφασ, κρουασαν με κρεμα, συνταγες με σκληρο αλευρι, καντο οπως ο ακης ζυμη κρουασαν, κρουασαν σπιτικο, κρουασάν σοκολατας, κρουασαν βουτυρου γλυκες αλχημειες, κρουασαν με κρεμα λεμονιου παρλιαρος, συνταγες με αλευρι σκληρο, stelios parliaros krouasan, γλυκο με κουρασαν σοκολατας, γλυκακι με σκληρο αλευρι και σοκολατα, κρουασανπαρλιαρου, ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΚΟΥΡΑΣΑΝ, paliaros krouasan

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading