Κροκέτες παστού μπακαλιάρου

28 Σεπτεμβρίου 2011
By

Δεν είδαμε ποτέ το κεφάλι του.Δεν είδαμε ποτέ το ιχθυόμορφο σώμα του. Το γνωρίσαμε με τη μορφή ενός αλατισμένου φιλέτου. Μόνο στο πιάτο μας αυτό το αλατισμένο πλατύ φιλέτο ερεθίζει εντονότατα τις αισθήσεις μας και γίνεται και πάλι ένα, ακόμα, ψάρι – θρύλος.                                                                      Σωτήρης Αθηναίος

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Syntages...apo spiti


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , ,

Τα σχόλια σας