Κροκέτες μπακαλιάρου με σάλτσα ταρτάρ

21 Μαρτίου 2014
By
Υλικά
  • 600 γρ. περίπου μπακαλιάρος (ή γλώσσα ή πέρκα) σε φιλέτο
  • 1½ κιλό πατάτες, βιολογικές, καθαρισμένες
  • 2 αυγά (βιολογικά)
  • 2 κουτ. σούπας αλεύρι
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 κουτ. σούπας σπόροι σέλινου ή 1/3 φλιτζ. φυλλαράκια σέλινου, ψιλοκομμένα
  • 200 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι λευκό φρεσκοτριμμένο
Διαδικασία  Αλατοπιπερώνουμε το φιλέτο του μπακαλιάρου και το αλείφουμε με ελαιόλαδο. Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να κάψει και ψήνουμε το ψάρι για  ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος


GD Star Rating
loading...

Tags: , ,

Τα σχόλια σας