Κρεμμυδο­τηγανίτες με μυρωδικά

1 Μαρτίου 2012
By

Υλικά

  • 1 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 αυγό
  • 70 ml νερό
  • 5 φρέσκα κρεμμυδάκια (το λευκό και το τρυφερό πράσινο μέρος από το φύλλωμά τους), ψιλοκομμένα
  • 2 κουτ. σούπας δυόσμος, ψιλοκομμένος
  • 2 κουτ. σούπας μάραθος ή άνηθος, ψιλοκομμένος
  • 120 γρ. ανθότυρο, θρυμματισμένο
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Σε μια λεκάνη βάζουμε το αλεύρι μαζί με αλάτι και ανακατεύουμε. Κάνουμε στη μέση μια λακκούβα και προσθέτουμε το αυγό και το νερό. Ανακατεύουμε (κατά προτίμηση με τον αυγοδάρτη) μέχρι να γίνει ένας λείος, παχύρρευστος χυλός και προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το ανθότυρο, τα μυρωδικά και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Αν το μείγμα βγει ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ...


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.