κρεατόπιτα

22 Σεπτεμβρίου 2015
By
Πρώτα θα φτιάξουμε το φύλλο.
Σε μιά λεκανίτσα θα βάλουμε 1 μεγάλο φλυτζάνι νερό, 1 μικρό φλυτζάνι (του Ελληνικού καφέ) ελαιόλαδο, λίγο ξύδι (το ξύδι είναι προαιρετικό, κάνει όμως τραγανό το φύλλο) κι έπειτα σιγά - σιγά θα ρίχνουμε μέσα αλεύρι και θα ζυμώνουμε, ως να γίνει μιά καλή ζύμη, να ξεκολλάει απ' τη λεκανίτσα κι ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Ερασι τέχνης ...


GD Star Rating
loading...

Tags: ,

Τα σχόλια σας