Κουσκούς με το υπόλοιπο κοτόπουλο και δυόσμο

25 Ιουνίου 2013
By
Να μια ωραία ιδέα για να αξιοποιήσουμε το χθεσινό ψητό ή βραστό κοτόπουλο (ή άλλα κρεατικά).
Υλικά
  • όσο κρέας ή κοτόπουλο έχει περισσέψει από την προηγούμενη μέρα, κομμένο σε φετάκια
  • 250 γρ. κουσκούς (στα σούπερ μάρκετ, στα ράφια με τα ζυμαρικά ή με τα έθνικ προϊόντα)
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • χυμός από 1 λεμόνι
  • το λευκό και τρυφερό πράσινο μέρος από 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • 2 κουτ. σούπας φύλλα δυόσμου ή μαϊντανού, ψιλοκομμένα
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό (προαιρετικά)
  • λίγο μπούκοβο (προαιρετικά)
Διαδικασία Κόβουμε όσο κρέας έχει περισσέψει σε φετάκια. Ετοιμάζουμε το κουσκούς σύμφωνα με ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: γαστρονόμος online


GD Star Rating
loading...

Tags: ,

Τα σχόλια σας