ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΒΟΥΤΥΡΟΥ Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ

ΥΛΙΚΑ
375 πρόβειο βούτυρο
150 γρ. άχνη
750 γρ. αλεύρι
400 γρ. αμύγδαλο αναποφλοίωτο καβουρντισμένο
1 κλωναράκι βανίλια (τα αρωματικά σπροράκια)
άχνη μπόλικη για πασπάλισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη να αφρατέψουν καλά και να φουσκώσουν και ρίχνουμε τη βανίλια. Χτυπάμε για 1 ακόμα λεπτό και χαμηλώνουμε την ταχύτητα και ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι και έπειτα το αμύγδαλο. Πρέπει να είναι ένα μαλακό ζυμάρι που να κολλάει ελαφρώς στο χέρι αλλά να πλάθεται.
Κόβουμε κομμάτια, πλάθουμε μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα. Τα πατάμε λίγο με το δείκτη στην κορυφή και τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 35' περίπου. Θα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Κουζινοπαγίδα της Bana Barbi


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κουραμπιεδες βουτυρου παρλιαρος, κουραμπιεδες βουτυρου παραδοσιακοι, οι καλυτεροι κουραμπιεδες της αθηνας, κουραπιεδες, κουραμπιεδες αθηνάς λοιζίδου, κουραμπιεδες βουτυρου, kourampiedes argiros, τα καλυτερα μελομακαρονα στην αθηνα, το καλυτερο αλευρι για κουραμπιεδεσ, κουραμπιες παρλιαρου, κουραμπιέδες βουτύρου με αμύγδαλα, συνταγη κουραμπιεδες βεφα, κουραπιεδες παρλιαρος, ποιο ειναι το καλυτερο βουτυρο για κουραμπιεδες, κουραπιεδες συνταγη, κουραπιεδες αργυρω, καλύτεροι κουραμπιέδες αθήνα, συνταγη κουραπιεδες, κουραμπιέδες βέφας χωρίς αμυγδαλα, συνταγες για τους καλυτερους κουραμπιεδες στην αθηνα, οι ωραιοτεροι κουραμπιεδες, παραδοσιακοι φουρνοι της αθηνας, παρλιαρος συνταγη για κουραμπιεδες, syntages για κουραμπιεδες παρλιαρος, τα καλυτερα αμυγδαλα για κουραμπιεδες, ποιος ο καλυτερος βουτυρος για κουραμπιεδες, η ωραιοτερη παραδοσιακη κουραμπιεδες, οι καλυτεροι κουραμπιεδες στην αθηνα, κουραμπιεδες βουτυρου βεφας, κουραμπιεδες βουτυρου mparmarigou, καλυτεροι κουραμπιεδες βουτυρου, κουραμπιεδες παραδοσιακοι, κουραμπιεδες παραδοσιακοι βεφα, κουραμπιες και μελομακαρονα photos, καλυτερα κουραμπιέ βεφας, κουραπιεδες παρλιαρου, κουραπιεδες σινταγιες, κουραμπιεδες βουτυρου αιβαλιωτικοι, kourabies me amigdala

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading