ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΒΟΥΤΥΡΟΥ Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ

ΥΛΙΚΑ
375 πρόβειο βούτυρο
150 γρ. άχνη
750 γρ. αλεύρι
400 γρ. αμύγδαλο αναποφλοίωτο καβουρντισμένο
1 κλωναράκι βανίλια (τα αρωματικά σπροράκια)
άχνη μπόλικη για πασπάλισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη να αφρατέψουν καλά και να φουσκώσουν και ρίχνουμε τη βανίλια. Χτυπάμε για 1 ακόμα λεπτό και χαμηλώνουμε την ταχύτητα και ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι και έπειτα το αμύγδαλο. Πρέπει να είναι ένα μαλακό ζυμάρι που να κολλάει ελαφρώς στο χέρι αλλά να πλάθεται.
Κόβουμε κομμάτια, πλάθουμε μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα. Τα πατάμε λίγο με το δείκτη στην κορυφή και τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 35' περίπου. Θα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Κουζινοπαγίδα της Bana Barbi


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κουραμπιεδες βουτυρου παρλιαρος, οι καλυτεροι κουραμπιεδες της αθηνας, κουραμπιεδες βουτυρου παραδοσιακοι, κουραμπιεδες αθηνάς λοιζίδου, κουραμπιεδες βουτυρου, τα καλυτερα μελομακαρονα στην αθηνα, κουραμπιες παρλιαρου, το καλυτερο αλευρι για κουραμπιεδεσ, κουραμπιέδες βουτύρου με αμύγδαλα, συνταγη κουραμπιεδες βεφα, κουραπιεδες, κουραμπιέδες βέφας χωρίς αμυγδαλα, συνταγη κουραπιεδες, κουραπιεδες παρλιαρος, κουραπιεδες αργυρω, καλύτεροι κουραμπιέδες αθήνα, καλυτερα κουραμπιέ βεφας, kourampiddes voutirou argiros, κουραμπιεδες βουτυρου mparmarigou, κουραμπιεδες βουτυρου αιβαλιωτικοι, ποιος ο καλυτερος βουτυρος για κουραμπιεδες, παρλιαρος συνταγη για κουραμπιεδες, παραδοσιακοι φουρνοι της αθηνας, kourampiedes argiros, κουραπιεδες συνταγη, κουραμπιεδες βουτυρου βεφας, καλυτεροι κουραμπιεδες βουτυρου, syntages για κουραμπιεδες παρλιαρος, κουραμπιες και μελομακαρονα photos, κουραμπιεδες παραδοσιακοι βεφα, kourabies me amigdala

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading