ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΣ ΒΟΥΤΥΡΟΥ Ο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΣ

ΥΛΙΚΑ
375 πρόβειο βούτυρο
150 γρ. άχνη
750 γρ. αλεύρι
400 γρ. αμύγδαλο αναποφλοίωτο καβουρντισμένο
1 κλωναράκι βανίλια (τα αρωματικά σπροράκια)
άχνη μπόλικη για πασπάλισμα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Χτυπάμε το βούτυρο με την άχνη να αφρατέψουν καλά και να φουσκώσουν και ρίχνουμε τη βανίλια. Χτυπάμε για 1 ακόμα λεπτό και χαμηλώνουμε την ταχύτητα και ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι και έπειτα το αμύγδαλο. Πρέπει να είναι ένα μαλακό ζυμάρι που να κολλάει ελαφρώς στο χέρι αλλά να πλάθεται.
Κόβουμε κομμάτια, πλάθουμε μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε ταψί με λαδόκολλα. Τα πατάμε λίγο με το δείκτη στην κορυφή και τα ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 35' περίπου. Θα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Κουζινοπαγίδα της Bana Barbi


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κουραμπιεδες βουτυρου παρλιαρος, kourampiedes argiros, κουραπιεδες, κουραμπιεδες βουτυρου παραδοσιακοι, οι καλυτεροι κουραμπιεδες της αθηνας, κουραμπιεδες βουτυρου, κουραμπιεδες αθηνάς λοιζίδου, κουραμπιεδες παραδοσιακοι, συνταγη για 150 κουραπιεδες, ποιο ειναι το καλυτερο βουτυρο, παραδοσιακοι κουραμπιεδες της γιαγιας, το καλυτερο βουτυρο για κουραμπιεδες, ΤΟ ΚΑλυτερο βουτυρο για γλυκα, κουραμπιεδες υλικα, κουραμπιεδες στην αθηνα, κουραμπιεδες παραδοσιακη συνταγη, ζαχαροπλαστια για κουραμπιεδες στην αθηνα, kourampiedes argiros mp, υλικα κουραμπιεδες

Tags:

Comments are closed.