Κουνουπίδι στον ατμό

8 Απριλίου 2012
By

Υλικά...
1 κουνουπίδι μέτριο, 1 ½ φλιτζάνι του τσαγιού νερό, αλάτι. 









Πηγή φωτο: recipes.motherearth.gr

Εκτέλεση… 
Αφαιρείτε τα χονδρά κοτσάνια από το κουνουπίδι και το χωρίζετε σε μικρά κλωνάρια. Τα πλένετε καλά και τα βάζετε μέσα στο συρμάτινο καλαθάκι της χύτρας. Ρίχνετε στη χύτρα το νερό και λίγο αλάτι. Μόλις αρχίσει να βράζει, βάζετε μέσα το καλαθάκι με το κουνουπίδι και σκεπάζετε τη χύτρα. Όταν αρχίσει η βαλβίδα να κινείται, χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε το κουνουπίδι να βράσει επί 6’. Αποσύρετε τη χύτρα από τη φωτιά και ανασηκώνετε τη βαλβίδα για να βγει τελείως ο ατμός. Ανοίγετε τη χύτρα. 


Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Mr.Shef...


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κουνουπιδι, κουνουπίδι στη χύτρα, κουνουπιδι στον ατμο, κουνουπιδι βραστο χυτρα, κουνουπίδι βράσιμο στην χυτρα, κουνουπιδι βραστο στη χυτρα, συνταγη για κουνουπιδι

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.