κουμ κουάτ μαρμελάδα

23 Απριλίου 2012
By
.
το κουμ κουάτ (το γένος Φορτουνέλλα)
και με καταγωγή από την Κίνα,
είναι ένα μικρό,
χρυσό,
πικρούτσικο,
λίγο ξυνό,
εσπεριδοειδές.
.
έγινε μιά περίφημη σπιτική μαρμελάδα !
.
.
δεν ξέρω αν υπάρχει κι άλλη συνταγή, γιά να φτιάξει κάποιος μαρμελάδα με το κουμ κουάτ...
ίσως υπάρχει κάτι που μου διαφεύγει, κάτι πιό περίπλοκο και πιό περισπούδαστο, όμως εγώ ακολούθησα τον απλό δρόμο, και σας βεβαιώνω ότι το αποτέλεσμα είναι θαυμάσιο !
έγινε μιά μαρμελάδα εσπεριδοειδών, 
με γεύση και μυρωδιά που αγγίζει το πορτοκάλι και το λεμόνι και το μανταρίνι μαζί !
.
έπλυνα με άφθονο νερό ένα κιλό κουμ κουάτ και δύο ολόκληρα, ακέρωτα κι αράντιστα λεμόνια από σπιτική λεμονιά . (τα ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Ερασι τέχνης ...


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαρμελαδα κουμ κουατ, κουμ κουατ μαρμελαδα, κουμ κουατ μαρμελάδα παρλιάρος, κουμκουάτ, μαρμελάδα κουμ κουάτ παρλιάρος, κουμκουατ μαρμελάδα, συνταγη μαρμελαδα κουμ κουατ, μαρμελαδα κουμκουατ

Tags: , , , , , , , ,

Comments are closed.