Κουλούρια με σουσάμι Θεσσαλονίκης

Υλικά
  • 1 κύβος νωπή μαγιά
  • 450γρ-500γρ. (περιπου) αλευρι για ολες τις χρήσεις
  • 1/4 κουπας ταχίνι
  • 1/4 κουπας μελι
  • 1 κουπα χλιαρο νερο
  • 1 κ.γ αλατι
  • Σουσαμι (αρκετο ισως 2-3 σακουλακια)
Εκτέλεση Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό και στη συνέχεια προσθέτουμε το ταχίνι, το αλάτι και το μέλι και ανακατεύουμε. Βάζουμε το μίγμα στο μίξερ και σιγά-σιγά ρίχνουμε το αλεύρι και ζυμωνουμε σε μετρια ταχυτητα μεχρι να εχουμε μια αφρατη ζυμη η οποια θα πλαθεται (μπορει σαν υφη να κολλαει λιγο λογω του μελιου). Αφηνουμε να ξεκουραστει για καμια ωρα και να φουσκωσει. Πλαθουμε μπαστουνια σε παχος το πολυ

...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές Μαγειρικής από την Ελλάδα


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κουλουρια θεσσαλονικης συνταγες απο σπιτι, κουλουρακια μελιου, κουλουρι θεσσαλονικης συνταγη, κουλουρακια με ταχινι, κουλουρια θεσσαλονικησ συνταγη, κουλουρια θεσσαλονικης βεφα, κουλουρακια με σουσαμι και μελι, κουλουρια θεσσαλονικης με ταχινι, κουλουρι με μελι, πως κολλαει το σουσαμι στο ψωμι, πως κολλαει το σουσαμι στα κουλουρια, κολουρια θεσσαλονικης, Λουκακος :κουλούρι Θεσσαλονίκης, πως κολλαει το σουσαμι στα κουλουρακια, πως φτιαχνεται το κουλουρι θεσσαλονικης, πως κολλαει το σουσαμι στο κουλουρι, νηστισημα κουλουρια, μπαστουνια νηστισημα, κουλουρια με σουσαμι, θεσσαλονικη κουλουρι, συνταγη κουλουρι θεσσαλονικης

Tags: , , , , ,

Τα σχόλια σας