Κουλουράκια

12 Ιανουαρίου 2012
By

Υλικά:

  • 1 κούπα τσαγιού λευκό κρασί ή ρετσίνα
  • 1 κούπα τσαγιού ζάχαρη
  • 1 κούπα τσαγιού ηλιέλαιο
  • ½ κουταλάκι του γλυκού σόδα
  • 2 κουταλάκια του γλυκού μπέικιν-πάουντερ
  • 1 αλεύρι φαριναπ
  • Σουσάμι

Εκτέλεση:

Στο μίξερ ανακατεύουμε την ζάχαρη με το κρασί.

Προσθέτουμε το λάδι , την σόδα και το μπείκιν –πάουντερ.

Ρίχνουμε αλεύρι λίγο-λίγο γιατί μπορεί να μην το πάρει όλο.

Προσέχουμε ώστε η ζύμη να γίνει μαλακή και αφράτη.

Ανοίγουμε σαν φύλλο με την βοήθεια του πλάστη και κόβουμε τα κουλουράκια σε ότι σχήμα θέλουμε.

Τα κυλάμε στο σουσάμι .

Στο ταψί έχουμε στρώσει λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 1800 βαθμούς περίπου 30 λεπτά.


Filed under: Ψωμί-Πίτες-Ζύμες-Κουλουράκια-Πίτσες

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ...


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κουλουρακια με ρετσινα, κουλουρακια ρετσινας, κουλουρακια με ρετσινα και λαδι, κουλουρακια με ρετσινα και σουσαμι, νηστισιμα κουλουρακια με ρετσινα, κουλουρακια με σουσαμι και ρετσινα, κουλουρακια αλμυρα με ρετσινα, κουλουρακια ρετσινασ με σουσαμι, κουλουρακια νηστισιμα με ρετσινα, μπισκοτα με ρετσινα, κουλουρακια με ρετσινα και κανελα, κριτσινια με ρετσινα, κουλουρακις νηστισιμα με ρετσινς, αλμυρα κουλουρακια με ρετσινα, κουλουρακισ, κουλουρια ρετσινας, κουλουρακια νηστισιμα με σουσαμι και ρετσινα, κουλουρακια συνταγιες, νηστησιμα κουλουρακια με ρετσινα, κουλουρακι με ρετσινα, κουλουρακισ πορτοκαλιου, μπαρμπαριγου κουλουρακια Αλμυρα, συνταγουλης κουλουρακια, κουλουρακισ με κανελα, κουλουρακισ κανελα, nistisima koulourakia retsinas, κουλουρακια πορτοκαλιου με ρετσινα, κουλουρακια με σουσαμι και ρετσινα νηστισιμα, κουλουράκια κανέλας με ρετσινα, κουλουρακια ζαχαροπλαστικης, φαριναπ κουλουρια

Tags: , , , , , ,

Τα σχόλια σας