κουλουράκια σμυρνεικα

5 Απριλίου 2011
By
1 κούπα βούτυρο
4 1/2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλιά μπαικιν
1/4 κουταλάκι σόδα
3/4 κούπας ζάχαρη
4 κροκάδια
1/3 κούπας γάλα
1/2 κουταλάκι μαστίχα κοπανισμένη
1- κροκάδια για το αλλειμα χτυπημένα με λίγο νερο

κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπαικιν και τη σόδα.
Χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη να αφρατέψει.Συνεχίζοντας το χτύπημα ρίχνουμε ενα ενα τα κροκάδια ,τη μαστίχα και το γάλα λίγο λίγο..
Ρίχνουμε το αλευρι σε δόσεις και ζυμώνουμε μια ζυμη εύπλαστη.
Πλάθουμε τα κορδόνια και τα διπλώνουμε στα τρια.Ζουλάμε τις άκρες να πάρουν το σχήμα βαρκουλας.
Τα βάζουμε σε ταψι με λαδοχαρτο και τα αλείφουμε  με κροκάδι.Ψήνουμε στους 180 15-20 λεπτα.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: οι συνταγές της Δέσποινας


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κουλουρακια σμυρνεικα, κουλουρακια σμυρνεικα παρλιαρος, κουλουρακια σμυρνεικα αργυρω, σμυρνεικα κουλουρια, σμυρνεικα κουλουρακια, σμυρνεικα κουλουρακια αργυρω, κουλουρακια σμυρνεικα βεφας, σμυρνεικα κουλουρακια παρλιαρος, κουλουρια σμυρνεικα, σμυρνεικα κουλουρακια βεφας, κουλουρακια σμυρνεικα παρλιαρου, χριστουγεννιατικα κουλουρακια αργυρω, κουλουρακια σμυρνεικα βεφας αλεξιαδου, κουλουρακια σμυρνεικα βεφα, κουλουρακια σμυρνεικα αργυρωσ, ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΣΜΙΡΝΕΙΚΑ, συνταγη για κουλουρακια σμυρνεικα, ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΤΗΣ ΑΡΓΥΡΩΣ, κουλουρια σμυρναιικα, κουλουρια σμιρνεικα, ΣΜΥΡΝΕΙΚΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ, πασχαλινα κουλουρια βεφα συνταγες, κουλουρακια σμηρνεικα, KOYLOYRAKIA ΒΕΦΑΣ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ, ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΒΕΦΑΣ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ, κουλουρια ΑΡΓΥΡΩΣ πασχαλινα, ΑΡΓΥΡΩ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΣΜΥΡΝΕΙΚΑ, κουλουρακια σμυρνεικα απο τη σμυρνη, κουλουρακια σμυρναιικα, κουλουρακια λουκακος, σμυρνεικα κουλουρια παρλιαροσ, σμυρνεικα παρλιαρος, ΒΕΦΑ ΑΛΕΞΙΑΔΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ, συνταγεσ κουλουρια, αργυρω σμυρνεικα, ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ, κουλουρια σμηρνεικα μπαρμπαριγου, κουλουρακια σμυρνεικα βεφα αλεξιαδου, κουλουρια σμυρναιικα βεφας, κουλουρακια σμυρνεικα συνταγη βεφα αλεξιαδου

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading