κουλουράκια με πορτοκάλι

6 Νοεμβρίου 2011
By

Υλικά:

1 ποτήρι σπορέλαιο (καλαμποκέλαιο) 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι 1 ποτήρι ζάχαρη 1/2 κουταλάκι σόδα μαγειρική 1 κουταλάκι κανέλα 1 κουταλάκι γαρύφαλλο 1 μπαίικιν πάουντερ αλεύρι όσο πάρει

Εκτέλεση: Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά να λιώσει η ζάχαρη. Το αλεύρι το αφήνουμε για το τέλος για να δούμε πόσο θα τραβήξει η ζύμη. Όταν γίνει μαλακή η ζύμη πλάθουμε τα κουλουράκια και τα βάζουμε σε λαδωμένο ταψί. Πασπαλίζουμε από πάνω ζάχαρη ή σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 15 με 20 λεπτά.
Filed under: Ψωμί-Πίτες-Ζύμες-Κουλουράκια-Πίτσες

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ...


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

koyloyrakia portokali

Tags:

Τα σχόλια σας