Κουλουράκια δίχρωμα

18 Μαρτίου 2012
By

Νοστιμότατα, τραγανά, νηστίσιμα και ελαφριά!

Υλικά για 50 κουλουράκια περίπου:

1 φλ. τσ. ζάχαρη
¾ φλ. τσ. ελαιόλαδο
½ φλ. τσ. φρέσκος χυμός πορτοκαλιού
½ κ. γλ. αλάτι
1 κ. γλ. μπέικιν
500 γρ φαρίνα (αλεύρι που φουσκώνει μόνο του)
Ξύσμα από 2 πορτοκάλια
2 κ. σ. κακάο


Στο μπολ του μίξερ ρίχνουμε την ζάχαρη, το ελαιόλαδο 
και το χυμό του πορτοκαλιού 
και χτυπάμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη ~ 4-5 λεπτά περίπου.
Προσθέτουμε το αλάτι, το μπέικιν 
και σταδιακά σχεδόν όλο το αλεύρι ~ 
κρατάμε 3-4 κουταλιές για το τέλος.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε 2 ίσα κομμάτια.
Στο ένα κομμάτι ρίχνουμε το κακάο και ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Betty's Cuisine


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κουλουρακια διχρωμα, κουλουρακια διχρωμα βεφας, διχρομα μπισκοτα, κουλουργια με κακαο βεφας, κουλουρακια διχρωμα αργυρω, συνταγη για κουλουρακια λαδιου διχρωμα

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.