Κουλουράκια βουτύρου!

21 Σεπτεμβρίου 2012
By



(Μ΄άρωμα βανίλιας και γεύση πορτοκαλιού )
Υλικά :
1/2 κιλό βούτυρο (γάλακτος ή μαργαρίνη )
1/2 κιλό ζάχαρη
2 κιλά αλεύρι
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού
Ξύσμα 2 πορτοκαλιών
2 έως 4 αυγά καλά χτυπημένα (εάν δεν κάνει να φάτε αυγά μην βάζετε)
2 βανίλιες
1 κοφτό κουταλάκι σόδα
1 κουταλάκι μπαίκιν πάουντερ
1 κρόκο αυγού χτυπημένο
Εκτέλεση :
Ανακατεύουμε το αλεύρι με την μπαίκιν πάουντερ.
Χτυπάμε καλά το βούτυρο με την ζάχαρη, προσθέτουμε τα χτυπημένα αυγά, τον χυμό και το ξύσμα πορτοκαλιού, την σόδα, τις βανίλιες και λίγο-λίγο το αλεύρι (όσο πάρει) συνεχίζοντας ζυμώνοντας ελαφριά μέχρι να έχουμε μία ζύμη που να μπορούμε να τη ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η αίσθηση της γεύσης


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

πασχαλινα κουλουρια με φρεσκο βουτυρο, πασχαλινα κουλουρακια με γιαουρτι, τσουρεκια πασχαλινα βουτυρου, κουλουρακια πασχαλινα με γιαουρτι, πασχαλινα κουλουρακια χρυσα παραδειση, κουλουρακια φουρνου, κουλουρακια πορτοκαλιου με βουτηρο, χρυσα παραδειση μπισκοτα βουτυρου, κουλουρια με βουτιρο, http://syntages nets gr/sintages-mageirikis/κουλουράκια-βουτύρου-3/, πασχαλινά κουλουρσκια αργυρώ, πασχαλινά κουλουράκια βουτύρου αργυρώ, κουλουρακια παραδειση πορτοκαλιου διαιτης, κουλουρακια με αγνο βουτυρ, ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΒΟΥΤΥΡΟ, κουλουρακια ευκολα και νοστιμα, κουλουρακια γαλακτος, γκαναζ με γαλα και βουτηρο γαλακτος, βουτυρου κουλουρια, πορτοκαλοπιτα με βουτιρο, τσουρεκι πασχαλινο με γιαουρτι, βουτυρο γαλακτος φρεσκο, χρυσα παραδειση γαλοπουλα γεμιστη, κουραμπιεδες χωρις μπαικιν παουντερ, κουλουρσκια πασχαλινα συνταγες, κουλουρσκια αργυρως συνταγες, κουλουρακια πασχαλινα με βουτυρο γαλακτος, κουλουρακια μεφρεσκο γαλα, κουλουρακια πορτοκαλιου με αυγα και βουτυρο, κουλουρακια με πορτοκαλι και βουτυρο, κουλουρακια με γαλακτος παρλιαρος, κουλουρακια με γαλα, κουλουρακια με βουτιρο, κουλουρια μεπορτοκαλι καιβουτυρο αργυρως, κουλουρια πασχαλινα μεφρεσκο βουτυρο, κουλουρια σμυρνεικα φρεσκο βουτηρο, κουλουρακια χωρις βουτιρο

Tags:

Comments are closed.