Κουλουράκια βανίλιας χωρίς γλουτένη

22 Απριλίου 2011
By
Υλικά
  • 2 αυγά και 2 κροκάδια
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη
  • 1/2 φλιτζάνι τσαγιού βούτυρο
  • 3 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι χωρίς γλουτένη
  • 3 κουταλάκια τσαγιού κοφτά μπαίκιν πάουντερ
  • Ελάχιστο αλάτι
  • 1 αυγό
  • 2 κουταλιές σούπας καρύδια χονδροκομμένα
  • ζάχαρη

Εκτέλεση

Χτυπάτε τ’ αυγά και τα κροκάδια με το σύρμα ή στο μίξερ και ρίχνετε τμηματικά τη ζάχαρη. Προσθέτετε λίγη βανίλια. Αφήνετε το βούτυρο κοντά σε ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: recipesofgreece.gr


GD Star Rating
loading...

Tags: , , , , , , ,

One Response to Κουλουράκια βανίλιας χωρίς γλουτένη

  1. Xara on 30 Δεκεμβρίου 2013 at 3:04 μμ

    το αλεύρι ντιγκελ έχει γλουτενη αν και πολύ λιγότερη από τα άλλα.Απαγορεύετε για τα άτομα που πάσχουν από κοιλιοκάκη και κάνουν δίαιτα χωρίς γλουτένη. Δεν πρέπει να το αποκαλούμε αλεύρι χωρίς γλουτένη, αλλά αλεύρι με λιγότερη γλουτένη. Ακόμα και η λίγη γλουτένη μπορεί να κάνει κακό σε ένα άτομο με κοιλιοκάκη. Θα σας παρακαλούσα να αλλάξετε τον τίτλο σας σε κέικ με λιγότερη γλουτένη. αν θέλετε μπορείτε να ενημερωθείτε στην Ομοσπονδία αρτοποιών Ελλάδος. Ευχαριστώ

Τα σχόλια σας