Κοτόπουλο Kabab – Chicken Kabab

28 Ιουνίου 2013
By
Τα Υλικά
(Για τρεις μερίδες)
  • 1 στήθος κοτόπουλου, χωρίς το δέρμα, κομμένο σε κιμά
  • ½ κουταλάκι τζίντζερ, σκόνη
  • ½ κουταλάκι τριμμένους σπόρους κύμινου
  • 1 μικρό κρεμμύδι
  • 2 μικρές σκελίδες σκόρδο
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο και λίγο έξτρα
  • 2 κουταλιές κρύο νερό
  • 1 μέτριο αυγό
  • ½ μακριά καυτερή πιπεριά (προαιρετικά)
  • Αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 5-6 κορυφές φρέσκου δυόσμου ή κόλιανδρου
  • 70γραμ. τριμμένη φρυγανιά (περίπου)
Για το σερβίρισμα
  • 6 λεπτές, μέτριες Αραβικές πίτες
  • Σπιτική κέτσαπ ή του εμπορίου
  • Μερικά φρέσκα φύλλα δυόσμου
  • 1 μέτριο κρεμμύδι, κομμένο φετάκια
  • ½ κουταλάκι γλυκιά πάπρικα
  • Αλάτι
  • 2-3 κορυφές φρέσκου κόλιανδρου, ψιλοκομμένες
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο με άρωμα πιπεριού
Οδηγίες
Ρίχνουμε μέσα στο μπέντερ το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά, το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Τα ταξίδια μου


GD Star Rating
loading...

Tags: , ,

Τα σχόλια σας