Κοτόπουλο με ραβιόλια ανθότυρου & μαυρο σκόρδο

27 Ιουλίου 2011
By

1Κοτόπουλο
300γρ Ανθότυρο
1 Αυγό
Μαύρο σκόρδο
1κ Γιαούρτι
30γρ αλάτι
20γρ Φασκόμηλο
Ξύσμα από ένα λεμόνι
Σχινόπρασσο
Ξύδι 5 εσπεριδοειδών
Γιέλη από τομάτα
Φύλλα βασιλικού
Αναμειγνύουμε το αλάτι, το φασκόμηλο και το ξύσμα λεμονιού με το γιαούρτι μέχρι να ομογενοποιηθούν καλά. Φιλετάρουμε το κοτόπουλο και μαρινάρουμε τα φιλέτα και τα μπούτια για μια  μέρα στο μείγμα γιαουρτιού. Την επομένη ξεπλένουμε καλά τα φιλέτα και τα μπούτια, τα στεγνώνουμε και τα μαγειρεύουμε sous vide στους 61 βαθμούς για τα φιλέτα και στους 63 για τα μπούτια για 1 ώρα   Ανακατεύουμε το ανθότυρο με το αυγό και γεμίζουμε τα ραβιόλια. Για να σερβίρουμε βράζουμε τα ραβιόλια για 1 λεπτό σε καλά αλατισμένο νερό στο οποίο έχουμε προσθέσει και λίγο ξύδι ώστε να "αποτρέψουμε" το παραβράσιμο του ζυμαρικού, ροδίζουμε στο τηγάνι μας το κοτόπουλο και τα ραντίζουμε με σχινόπρασσο, ελαιόλαδο και ξύδι 5 εσπεριδοειδών, Τέλος προσθέτουμε το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Διασκεδάζοντας την Ελληνική Κουζίνα


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μαυρο σκορδο

Tags: , , , , , , ,

Τα σχόλια σας