Κοτόπουλο με μπάμιες στο φούρνο

12 Σεπτεμβρίου 2012
ByΤην τελευταία φορά που πήγα λαϊκή, πήρε το μάτι μου κάτι μπάμιες τόσες δά !

Ηταν χάρμα οφθαλμών ... τόσο λιμπιστικές.

Ξέρω τι θα μου πείτε, το καθάρισμα σκέφτεστε, αλλά νομίζω ότι μια στο τόσο αξίζει τον κόπο. Μπορείτε να πάρετε λίγες παραπάνω, να κάνετε τον κόπο να τις καθαρίσετε μία φορά και να τις βάλετε στον καταψύκτη.

Αν πάλι δεν σας ενθουσιάζει η ιδέα, οι έτοιμες κατεψυγμένες είναι μια καλή λύση.

Στην οικογένειά μας, μπάμιες σκέτες δεν τρώμε συνήθως. Πρέπει να τις συνοδεύσουμε με ένα κρεατικό. Απο το να μην τις φάμε καθόλου (ξέρετε πως είναι τα παιδιά) προτιμώ να βάλω και το κρεατάκι.

Τι καλύτερο ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Sabor


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μπαμιες στο φουρνο με κοτοπουλο παραδοσιακη συνταγη, σεφ στον αερα μπαμιες, κοτοπουλο με μπαμιεσ σεφ στον αερα, mageirikh mpamies me kotopoylo, sef ston aera kotopoylo me mpamies, μπαμιες με κοτοπουλο ακη στο φουρνο, μπαμιες με κοτοπουλο στο φουρνο με αερα, μπάμιες με κοτόπουλο του ακη, μπαμιες τηγανιτες με κοτοπουλο στο φουρνο, μπουτάκια κοτόπουλο με μπάμιες, μπούτια κοτόπουλου mempamies, chef on mpamies, κοτοπουλο με μπαμιες σεφ, κοτόπουλο με μπάμιες ακησ, κοτοπουλο με μπαμιες αερα, η καλυτερη συνταγη για μπαμιες, ακης κοτοπουλο με μπαμιες, mpoytakia kotopoyloy me mpamies, job@omegakapital ru loc:GR, chef στο αερα μπαμιεσ, σεφ στον αερα μπουτακια

Tags: , , ,

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading