Κοτόπουλο με κριθαράκι στο φούρνο (μανέστρα)

4 Νοεμβρίου 2012
By
Θα μπορούσε κανείς να το πει και γιουβέτσι αλλά θα έπρεπε να ψηθεί μέσα σε πύλινο σκεύος.... οπότε θα το πω κοτόπουλο στο φούρνο με κριθαράκι ή όπως είθιστε να το λέμε, μανέστρα. Νόστιμο και χορταστικό. Για να δούμε πως το φτιάχνει η μαμά Χρυσούλα!!!!


Υλικά:

1 κοτόπουλο σε κομμάτια
1 χούφτα σέλινο
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
1 πρέζα χονδρό αλάτι
1 πρέζα μαύρο πιπέρι
1 πρέζα κόκκινο γλυκό πιπέρι
1 μιση λίτρο νερό
500 γρ. χονδρό κριθαράκι 
6 κ.σ. ελαιόλαδο

Πως το φτιάχνουμε:
  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα αχνίζουμε 2 λεπτά το κρεμμύδι που έχουμε ψιλοκόψει, στο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα κομμάτια της κότας ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η απόλαυση της βρώσης....


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μπουτια κοτοπουλο με κριθαρακι στο φουρνο, κριθαρακι με κοτοπουλο στο φουρνο αργυρω, κοτοπουλο με κριθαρακι στο φουρνο ακης, κοτοπουλο με μανεστρα στο φουρνο, πως να φτιάξω γιουβετσι, μπουτια κοτοπουλο στο φουρνο με κριθαρακι, κοτοπουλο μανεστρα, κριθαρακι με συκωτακια στο φουρνο, συκωτάκια κοτόπουλου με κριθαρακι, μπουτια κοτοπουλου γιουβετσι, μπουτια κοτας βραστα και μετα στο φουρνο οπως ο ακης, kotopoylo me kriuaraki, κοτοπουλο βραστο μετα φουρνο, ακης πετρετζικης κοτοπουλο με κριθαρακι, συκωτακια με κριθαρακι

Tags:

Comments are closed.