Κοτόπουλο με κριθαράκι στο φούρνο (μανέστρα)

4 Νοεμβρίου 2012
By
Θα μπορούσε κανείς να το πει και γιουβέτσι αλλά θα έπρεπε να ψηθεί μέσα σε πύλινο σκεύος.... οπότε θα το πω κοτόπουλο στο φούρνο με κριθαράκι ή όπως είθιστε να το λέμε, μανέστρα. Νόστιμο και χορταστικό. Για να δούμε πως το φτιάχνει η μαμά Χρυσούλα!!!!


Υλικά:

1 κοτόπουλο σε κομμάτια
1 χούφτα σέλινο
1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι
1 πρέζα χονδρό αλάτι
1 πρέζα μαύρο πιπέρι
1 πρέζα κόκκινο γλυκό πιπέρι
1 μιση λίτρο νερό
500 γρ. χονδρό κριθαράκι 
6 κ.σ. ελαιόλαδο

Πως το φτιάχνουμε:
  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα αχνίζουμε 2 λεπτά το κρεμμύδι που έχουμε ψιλοκόψει, στο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα κομμάτια της κότας ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Η απόλαυση της βρώσης....


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

μπουτια κοτοπουλο με κριθαρακι στο φουρνο, κοτοπουλο με μανεστρα στο φουρνο, πως να φτιάξω γιουβετσι, κριθαρακι με κοτοπουλο στο φουρνο αργυρω, μπουτια κοτοπουλο στο φουρνο με κριθαρακι, κοτοπουλο μανεστρα, manestraki sto fourno me kotopoulo ellinika, μπουτι κοτοπουλο με κριθαρακι, ftiaxvwgiouvetsi, πως κανουμε κριθαρακι, πως να κανω κριθαρακι, πως φτιαχνω κριθαρακι, κριθαρακι με κοτα στο φουρνο, κοτοπουλο στο φουρνο, γιουβετσι με συκωτακια, πως να κανω γιουβετσι, γιουβετσι με κοτοπουλο μπουτι, γιουβετσι στο πηλινο, πως φτιαχνουμε κριθαρακι, κοτα με κριθαρακι στο φουρνο, πωσ κανουμε τη μανεστρα, πως να φτιαξω γιουβετσι με κοτοπουλο, κοτοπουλο γιουβετσι πετρετζικης, κοτα με μανεστρα, ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ, πος θα κανω κριθαρακι στο φουρνο, πως κανουμε γιουβετσι, kri8araki me me fileto mpouti kotopoulou suntagi, κοτοπουλο μπουτι με κριθαρακι, μανεστρα στο πηλινο, πως φτιαχνω κριθαρακι στο φουρνο, γιουβετσι κοτοπουλο ακις πετρεζικης, μπουτια με κριθαρακι, συκωτακια κοτας γιουβετσι, ακης πετρετζικης κριθαρακι κοτοπουλο, πως να φτιαξω κριθαρακι στο φουρνο, ΣΥΝΤΑΓΗΚΡΙΘΑΡΑΚΙΜΕΚΟΜΑΤΙΑΚΟΤΑΣ, πως να κανω κριθαρακι στο φουρνο, πως θα φτιαξω γιουβέτσι, πως φτιαχνω το γιουβετσι

Tags:

Comments are closed.

Αναζήτηση συνταγής:

Loading