Υλικά:
- 4 μπούτια κοτόπουλου
- 4 καρότα
- 2 ξερά ψιλοκομένα κρεμμύδια
- 1 σκελίδα σκόρδου τριμμένη
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού μπύρα
- 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα σε σπόρους
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού κρέμα γάλακτος
- χυμός και ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 1 κουταλάκι του γλυκού θυμάρι
- 1 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ
- 5-6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε τα καρότα, τα πλένουμε και τα κόβουμε σε λεπτές ροδέλες.
Βάζουμε σε κατσαρόλα το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε τα κρεμμύδια για 2-3 λεπτά. Στη συνέχεια ...
GD Star Rating
loading...
loading...
Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;
κοτοπουλο με κρεμα γαλακτος και μουσταρδα