Κοτόπουλο με εστραγκόν, μανιτάρια και μουστάρδα

10 Δεκεμβρίου 2011
By
Είναι μια εύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή. Μπορείτε να την κάνετε και σε περιόδους δίαιτας, καθώς τα συστατικά της και η παρασκευή της είναι χαμηλής θερμιδικής αξίας, αλλά ταυτόχρονα υψηλής διατροφικής αξίας. Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε.

Βάζουμε λίγο λάδι στην κατσαρόλα και σοτάρουμε το κοτόπουλο και από τις δύο πλευρές.Πως το κάνουμε:Τι χρειαζόμαστε: 4 μπούτια κοτόπουλου χωρίς την πέτσα 1 κονσέρβα μανιτάρια ή 250 γρ. φρέσκα κομμένα σε φέτες 4 κουταλιές σούπας εστραγκόν 4 κουταλιές σούπας μουστάρδα αλάτι - πιπέρι. Αραιώνουμε τη μουστάρδα σε μισό ποτήρι νερό και "σβήνουμε " το κοτόπουλο. Ρίχνουμε τα μανιτάρια, το εστραγκόν, αλάτι και πιπέρι, ένα φλιτζάνι νερό και το βράζουμε σκεπασμένο σε χαμηλή φωτιά μέχρι να βράσει το κοτόπουλο. Αν θέλουμε δένουμε τη σάλτσα με λίγο κόρν φλάουρ. Λίγα μυστικά ακόμα Εγώ αυτή τη συνταγή τη σερβίρω με ρύζι το οποίο βάζω σε φόρμα, το περιχύνω με τα μανιτάρια και το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Συνταγές μαγειρικής


GD Star Rating
loading...

Τα σχόλια σας