Κοτόπουλο αλά κρεμ

20 Οκτωβρίου 2011
By
Υλικά...
8 μπουτάκια κοτόπουλου, 4 κουταλιές σούπας μαργαρίνη, 1 κουταλιά σούπας ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι, 1 κύβο λαχανικών, 1 κουταλιά σούπας γούστερ σος, 150 γρ. τυρί κρέμα με ροκφόρ, 50 γρ. γάλα εβαπορέ, 400 γρ. μπρόκολο φρέσκο. 




Εκτέλεση... Σε αντικολλητική κατσαρόλα ζεσταίνετε το ελαιόλαδο μαζί με τη μισή μαργαρίνη. Αλατοπιπερώνετε τα μπουτάκια κοτόπουλου και τα ροδίζετε στην κατσαρόλα για 5-6’ από την κάθε πλευρά. Καθαρίζετε το κρεμμύδι και το ψιλοκόβετε. Αφαιρείτε τα μπουτάκια του κοτόπουλου από την κατσαρόλα με τρυπητή κουτάλα και ρίχνετε το κρεμμύδι. Το σοτάρετε μέχρι να μαραθεί. Ξαναβάζετε στην κατσαρόλα το κοτόπουλο. Προσθέτετε τον κύβο λαχανικών και τη γουόστερ σος και 1 ποτήρι καυτό νερό και σιγοβράζετε για 30’. Βγάζετε ξανά το κοτόπουλο από την κατσαρόλα και προσθέτετε το τυρί κρέμα κομμένο σε κομμάτια και το γάλα. Ανακατεύετε μέχρι να λιώσει το τυρί και να αποκτήσετε μια σάλτσα λεία και ομοιογενή. Αλατοπιπερώνετε. Καθαρίζετε το μπρόκολο, το ...

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Mr.Shef...


GD Star Rating
loading...

Tags:

Τα σχόλια σας