Κορμός σοκολάτας

28 Νοεμβρίου 2011
By

Υλικά... 200 γρ. κουβερτούρα τριμμένη, 150 γρ. ανάλατη μαργαρίνη, 150 γρ. τυρί κρέμα, 60 γρ. κερασάκια γλασέ ψιλοκομμένα, 80 γρ. καρυδόψιχα χοντροκομμένη, 200 γρ. παντεσπάνι κομμένο σε κυβάκια, 200 γρ. γάλα ζαχαρούχο. 




Εκτέλεση… Λιώνετε τη μισή κουβερτούρα μαζί με το ζαχαρούχο γάλα και τη μαργαρίνη μέχρι να γίνουν σάλτσα ρευστή. Προσθέτετε το παντεσπάνι, τα κερασάκια, τα καρύδια και το τυρί κρέμα και ανακατεύετε καλά. Δίνετε στο μείγμα κυλινδρικό σχήμα και το παγώνετε στον καταψύκτη για δυο ώρες. Ξεφορμάρετε το γλυκό και σερβίρετε σε μακρόστενη πιατέλα. Λιώνετε την υπόλοιπη κουβερτούρα σε μπεν μαρί και περιχύνετε τον κορμό. Αφήνετε να σφίξει η σοκολάτα και της κάνετε σχέδια με πιρούνι.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο: Mr.Shef...


GD Star Rating
loading...

Πώς αναζητήσατε αυτή τη νόστιμη συνταγή μαγειρικής;

κορμος σοκολατας με παντεσπανι, κορμος με ζαχαρουχο γαλα και κουβερτουρα, κορμος σχεδια γλυκο, κορμος με ζαχαρουχο και παντεσπανι, ΚΟΡΜΟ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ, κορμος σοκολατας με morfat creamy, κορμος σοκολατενιος με γαλα, κορμός φουντούκι με παντεσπάνι, σχεδια για γλυκο κορμο

Tags:

Τα σχόλια σας

Αναζήτηση συνταγής:

Loading